Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 20/08/2015
Arhiva Zile si Nopti

Nobori Japanese Restaurant

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Nobori Japanese Restaurant Share Nobori Japanese Restaurant


Pentru a sparge puțin rutina culinară cu care sunteți probabil obișnuiți, ce ziceți de o seară de sushi? Și nu, de data aceasta nu suntem leneși, nu optăm pentru un delivery confortabil, ci vă propunem o ieșire cât se poate de zen și relaxantă la unul din restaurantele noastre preferate din oraș: Nobori Japanese Restaurant, redeschis începând cu 31 august. Situat pe strada Plopilor, localul amenajat într-un stil minimalist, tipic japonez, vă va introduce în specialitățile culinare ale bucătăriei nipone. Fie că sunteți sau nu familiarizați cu acest tip inedit de mâncare, variatele sortimente de Sushi (Nigiri, Maki Sushi, Ura Maki Sushi, Onigiri, Sashimi), pizza japoneză, șnițelul de porc sau pui în sos curry, carnea de vită Teryiaki, Yakiniku, carnea de porc Nikijaga sau supa Nuso Soup, vă vor convinge că merită să gustați din savoare și gustul specific al preparatelor nipone. 

 

“Vă invităm să profitați de o ambianță relaxantă, intimă și o atmosferă caldă, primitoare, în incinta restaurantului Nobori!”

 

ZN

 

 

Nobori Japanese Restaurant

Plopilor 62

Tel: +40 364 144 626

contact@nobori.ro

www.nobori.ro

 
 

Delectează-te cu specialități nipone!

 

@ Supă MISO

@ Supă Ramen

@ Orez cu pui Teriyaki

@ Orez cu bulgări de somon

@ Karaage Ura Maki

@ Apple Roll

@ Salmon Oyako

@ Nobori Dragon Roll

@ Kakiage 

@ Somon Teriyaki Donburi

@ Lemon Cheese Cake.

 

 

 

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută