Distracție și relaxare pe timp de toamnă

LOTUS THERM & LUXURY RESORT - BĂILE FELIX

Nu e un secret că suntem fani înrăiți ai piscinelor, spa-urilor, aqua park-urilor și orice alte activități de relaxare care să ne scoată din rutină.

Nu e un secret nici că toamna ne întristăm groaznic când nu mai putem să ne bucurăm cum trebuie de ele. Toamna aceastea e diferită, însă, pentru că se deschide Lotus Therm & Luxury Resort, primul complex balnear de cinci stele din România!

Complexul din Băile Felix se întinde pe o suprafață de 47.000 mp și include un aquapark inedit, unic în România.

LOTUS THERM
Unde: Băile Felix
Când: din 10 octombrie
Info:http://www.lotustherm.ro

Felixarium este construit și proiectat la cele mai înalte standarde și oferă distracție și surprize, indiferent de vârstă.

Vă așteaptă cu 14 piscine interioare și exterioare cu recirculare și apă termală, jacuzzi, peșteri, cascade, 2 tobogane, zone de luat masa, teren de beach volley, centrul Gold Spa cu 3 tipuri de saună și cameră de gheață, atracţia principală fiind cupola retractabilă de deasupra piscinelor interioare care lasă la vedere un impresionant spectacol celest, diurn sau nocturn.

Când vine vorba de feblețea noastră, spa-ul, centrul dispune de cele mai variate servicii și terapii: hidroterapie, împachetări și băi cu namol, împachetări cu parafină, electroterapie, hidrokinetoterapie, kinetoterapie, masaje, piscine interioare cu apă termală, cosmetică, saune și o fântână cu gheață pentru curajoșii care vor să se răcorească.

Filozofia hotelului se bazează pe principii cheie ale ospitalității, Lotus Therm impresionând prin valoarea și atenția oferită clienților săi.

Cum sună? Noi, unii, abia așteptăm să avem parte de un week-end mai liber în care să testăm toate piscinele și tratamentele pe care apucăm să le înghesuim în program.