Înainte de a te pretinde, privește-te atent în oglindă! S-ar putea să te uimești și tu!

Zapez, nu analizez, doar pentru că-mi consider timpul mult mai valoros decât voi, astea care mai ieri săreați mai ceva ca pleoșnițele dintr-un pat într-altul și vă vedeați adorate, până azi când, găsită-v-ați un fraier domn ce v-a luat de bune, fără să-i pese de privirile ostentative ale celorlalți masculi rătăciți într-o piață de „mașini” mult prea uzate.

Băi, îmi e tare „drag” de voi, încât v-aș interzice doar pentru nesimțirea cu care ostentativ vă afișați satisfăcător aerul de doamne pe care, recunosc că vi l-ați cizelat între timp, exersându-l îndelung în oglinda prăfuită ce vă mințea mai ceva ca oglinda din Albă ca Zăpada. Dar v-ați încăpățânat! Al naibii, chiar v-a ieșit. E incredibil cum un inel și-o ceremonie pot curăța trecutul unei femei. Până și la rufe înălbitorul mai dă rateuri.

Nu disprețuiesc femeia. Nu pe aceea care nu pozează în vreo Sfânta Filofteia când avea pojar. S-ascunzi mizeria sub un preș pe care oricum l-au călcat mulți nu înseamnă nimic altceva decât să te cufunzi într-un rol plin de ipocrizie și falsitate pe parcursul căruia oricum vei ceda doar pentru că nimeni nu e actor la nesfârșit... n-am văzut vreun fake aproape la fel de reușit ca originalul. Mă-ndoiesc că voi, cele căror doar lumina stâlpilor de iluminat le mai luminează pașii destabilizați de atâtea chefuri sfârșite pe nu știu unde, ați fi!

Privește în jur și respiră adânc. Vine. Fii atent și gata să o recunoști sub masca de „lady”, deși e un termen înțeles abstract de ea, specimenul feminin râvnit pentru ușurința cu care se lasă abordată. Nu doar de oricine, căci deh... nu chiar orice flămând își permite să se înfrupte din acele pulpițe exagerat de descoperite, indiferent de momentul zilei în care o zărești.

Urmărește spectacolul nonșalant pus în scenă de către ea, femeia devenită „etalon” din cauza bărbaților obosiți să mai depună eforturi pentru a o avea. Se vinde. Ieftin sau doar pentru plăceri, rareori zice nu. Ea știe să privească atent și să ațâțe prada care, sub impulsul testosteronului în exces și a palmaresului, ridică imediat capul. Ambele capuri, căci mirosul de puicuță fierbinte și dornică se simte și întărește!

Ea e neobosită... dar noi nu credeți că ne-am cam săturat? Deci, înainte de a te pretinde „doamnă”, privește-te atent în oglindă! S-ar putea să te uimești și tu!

Articol de: Alexandra Gugiuman