Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 03/03/2016
Arhiva Zile si Nopti

Royal Print

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Royal Print Share Royal Print


În viaţa de zi cu zi la un moment dat, te loveşti de foarte multe lucruri. În ceea ce lucrez eu, am ales să îmi fac clienţii şi colaboratorii fericiţi. Iar pentru asta a trebuit ca tot timpul să fiu ochi şi urechi pentru ei. La un anumit timp, timp în care noi am lucrat bine şi marea majoritate au fost mulţumiţi, s-au ridicat pretenţiile. Clienţii mei îşi doreau şi altceva. Îşi doreau mai multe lucruri de la mine, iar eu singură nu prea aveam cum să fac faţă.

M-am apucat să caut soluţii. Şi nu după mult timp, le-am şi găsit. Aveam nevoie de o tipografie. Ieftină, atentă la detalii şi disponibilă pentru pretenţiile pe care le aveau clienţii mei. Înainte de asta, am încercat şi alte tipografii pentru nişte calendare de birou, preţul nu a fost unul mare dar hârtia pe care s-au printat şi felul lor de a arăta au cam lăsat de dorit. La fel şi la ştampile. Mi s-a întâmplat cam acelaşi lucru. Nu am clienţi dificili, doar că atunci când vrei să cumperi un serviciu, e normal să vrei să fie cel mai bun.

După multe episoade neplăcute, ţi se întâmplă să devii sceptic. Şi atunci nu faci decât să probezi o comandă mică, ca să te asiguri că la o comandă mare totul va fi bine. Aşa am şi făcut. Primele mele cărţi de vizită le-am făcut la tipografia Royal Print din Iaşi. Am găsit păreri despre ea în câteva locuri unde clienţii au fost din ce am citit eu… foarte mulţumiţi. Aşa că am încercat şi eu. După ce am dat comandat, cărţile au venit în aproximativ două zile. Credeţi-mă, asta s-a întâmplat acum mult timp. Dar încă nu am uitat cât de bine arătau ele când au sosit. Le-am folosit cu plăcere şi aşa a şi început de fapt colaborarea noastră. Cine sunt ei şi ce ştiu să facă cel mai bine? Nu e foarte simplu de spus!

Atunci când îţi doreşti ca pe toate planurile să ai succes, trebuie să te gândeşti că ai nevoie de cineva care să te descrie, să arate celorlalţi că ştii să faci un lucru bine şi apoi să te lansezi. Asta face Tipografia Royal Print din Iaşi. După cum se poate vedea cu ochiul liber, această tipografie are un meniu destul de complex. Domeniul de activitate al acestei firme este să facă clientul mulţumit indiferent de comanda primită. Şi asta se va întâmpla de fiecare dată dacă alegeţi să lucraţi cu ei.

Indiferent dacă vreţi o gravură pe sticlă, o ştampilă, un set de cărţi de vizită, ei sunt cei care vă pot ajuta cu desăvârşire. Au un personal tânăr, sunt deschişi la colaborări şi trăiesc pe ideea că orice ar avea de făcut, ei trebuie să o facă bine.

Cui se adresează tipografia Royal Print?

Tiprografia Royal Print este alegerea perfectă pentru cei care au nevoie de următoarele servicii:

1. Printuri mari: bannere, afişe, tablouri canvas, autocolante, mesh-uri, roll-up şi window graphic.
2. Gravură Laser: lemn, plastic, sticlă, piele, marmură, litere volumetrice, tăiere la formă.
3. Obiecte personalizate: tricouri, şepci, pixuri, căni, pahare, brichete, brelocuri.
4. Print digital: fluturaşi, pliante, afişe, cărţi de vizită, broşuri, cataloage, cărţi, reviste, mape, calendare, etichete, ecusoane, felicitări
5. Ştampile: rotunde, pătrate, dreptunghiulare, datiere.

De ce este o idee bună să lucraţi cu tipografia Royal Print?

Tipografia Royal Print nu este ca o tipografie oarecare. S-au lansat în anul 2010 şi au ajuns să evolueze prin serviciile bune pe care le-au oferit ‘clienţilor pe parcursul anilor. Aşa a luat amploare acest bussines. Cu fiecare comandă rezolvată cu succes, aceşti oameni au prins încredere în ei, iar după 6 ani de mulţumit mai multe domenii din piaţă, au înţeles că dacă vor să aibă succes… trebuie să continue în acelaşi fel. Să mulţumească clienţii prin serviciile oferite şi să vină de fiecare dată cu câte-o idee nouă pentru ei.

Datorită acestei tipografii multe afaceri existente pe piaţă merg bine. Pentru că ştiu ce să ofere atunci când li se cere şi ascultă cerinţele fiecărui client în parte. Analizează şi pe urmă procesează. E simplu: Sunt foarte buni în ceea ce fac. Iar ca să te convingi mai bine decât te pot convinge eu, nu trebuie decât să intri pe pagina lor de facebook: Royal Print! Acolo vei găsi imagini cu munca lor făcută pentru clienţi.

Unde se gaseste tipografia Royal Print?
Aceasta poate fi găsită la următoarele date de contact:
DATE CONTACT

Website: http://www.royalprint.ro/
» Telefon: 0726 66 66 90
» E-mail: office@royalprint.ro
» Str. Clopotari, Nr. 13, Bl. 628
» Iasi, Romania, 700707

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută