District 08: Burgeri și bunătăți veggie cu distracție inclusă

Dacă vrei să mergi într-un loc cool din oraș, unde vei întâlni alți tineri frumoși ca tine, puși pe distracţie, unde să fie paharele pline, muzica veselă și burgerii proaspeți, alege District 08.

O să îți placă pentru că este un loc primitor, colorat, care îți fură zâmbete imediat.

Burgerii sunt făcuți după o rețetă proprie, iar cipsurile de casă și sosul de ceapă vor fi prietenii tăi cei mai buni. J Pentru cei vegetarieni există un meniu special, bogat ce conține chiar și un veggie burger inedit. Iți recomandăm și sendvișul District 08 cu dulceață de ceapă pentru o combinație de gusturi cum nici nu iți imaginezi. Pizza cu blat subțire e perfectă de împărțit cu felete, iar berile reci sunt de savurat cu băieții.

Papanașii preparați ca casă sau desertul Lava cake vor fi un pretext excelent de ieșit chiar și atunci când nu ai mult timp liber sau buzunare cam goale. Paharele trebuie să fie însă pline mereu la District 08. Muzica nu e niciodată prea tare, iar dacă ți se pare contrariul, atunci... ești prea bătrân pentru locul ăsta!

La ceas de seară, când vrei să ieși la o plimbare pe Rep. cu gașca ta, intră în gang la District 08. O să vă placă atmosfera, muzica, mâncarea și celelalte zâmbete din jur.

District 08 – Food. Fun. Drinks.

Str. Republicii 50 în gang după pell collection

0730 787 918

FACEBOOK: District08.ro