Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 15/04/2016
Arhiva Zile si Nopti

Coffeol: Descoperă bucuria cafelei savurate cu cei dragi

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Coffeol: Descoperă bucuria cafelei savurate cu cei dragi Share Coffeol: Descoperă bucuria cafelei savurate cu cei dragi


Pe strada Michael Weiss numărul 18 din Brașov, e o terasă unde aroma de cafea te îmbie de dimineață. Bucuria fiecărei sorbituri se simte atunci când prietenii își zâmbesc, atunci când spuma bogată de cappuccino se revarsă din ceașcă, atunci când cafeaua e singura martoră a tandrețurilor voastre.

Ești invitat la Coffeol, în centrul vechi al orașului, să te bucuri de specialitățile pe bază de cafea sau ceaiuri aromate. Aprinde discuțiile cu prietenii, lasă-te mângâiat de soarele primăvăratic, zâmbește zi de zi.

Coffeol este un loc care a fost proiectat pentru a-i aduce pe oameni împreună pentru că o cafea poate fi întotdeauna un pretext potrivit pentru o întâlnire cu cineva. De asemenea, aici vei găsi un mediu ideal pentru lucru, distracţie şi orice altceva ce se combină bine cu o cafea.

Meriți să te răsfeți cu micile delicii dulci de la Coffeol, iar un frappe delicios se potrivește perfect cu soarele și cu zâmbetul tău.

Descoperă bucuria cafelei savurate cu cei dragi zi de zi la Coffeol.

Strada Michael Weiss 18

Tel. 0721212805

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută