Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 13/05/2016
Arhiva Zile si Nopti

Maraton de teatru la Săptămâna Comediei | Câștigă invitații

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Maraton de teatru la Săptămâna Comediei | Câștigă invitații Share Maraton de teatru la Săptămâna Comediei | Câștigă invitații


Zile și Nopți te invită la un adevărat maraton de teatru astăzi! Participă la concurs și câștigă una din cele 5 invitații duble la cele două spectacole programate în această după-amiază la festivalul Săptămâna Comediei! De la ora 18.30 are loc spectacolul de muzică și pantomimă ActOrchestra, iar de la ora 20.00, la Teatrul Sică Alexandrescu are loc spectacolul „Menajeria de sticlă”, prezentat de Teatrul Toma Caragiu Ploiești.

Menajeria de sticlă” a fost nominalizată la ediția din acest an a Galei Premiilor UNITER, la categoria „Cea mai bună actriță în rol secundar” – Florentina Năstase pentru rolul Laura.

Spectacolul ActOrchestra este un maraton muzical şi teatral de o oră, unde se trece cu viteza luminii, de la Mozart la rock… şi la chansonete? Puneţi-vă centurile de rezistenţă maximă pentru starea de râs.

Postează un comentariu cu textul PARTICIP și vei fi înscris automat la tragerea la sorți ce va avea loc la ora 14.00! Oferim 5 invitații duble la cele două spectacole de astăzi, din cadrul festivalului Săptămâna Comediei. Succes!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută