Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 02/08/2016
Arhiva Zile si Nopti

Zile și nopți de poveste la Untold

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Zile și nopți de poveste la Untold Share Zile și nopți de poveste la Untold


Când un festival are un line-up atât de enorm și de divers, poate fi dificil să alegeți artiștii pe care vreți să-i vedeți. Ei bine, noi ne-am propus să vă ajutăm puțin, cu o serie de recomandări muzicale non-headlinerești croite pentru fiecare zi de festival (bineînțeles, foarte personale și subiective).

Începem Day 1 cu concertul Tomma Alistar de la scena Forest by BY, și cu muzica lui semi-electronică eclectică și incredibil de ritmată.  După concertul lui, îndreptați-vă încet spre scena Daydreaming, unde Pedestrian vă va încânta cu piese pe cât de dansante, pe atât de emotive. Știm că am zis recomandări non-headlinerești, dar nu cumva să ratați concertul Faithless. Sigur o să fie legendar.

În Day 2 vă îndemnăm cu drag să vă instalați la scena Galaxy by Telekom, adică în sala Polivalentă, unde o serie de demizei ai muzicii electronice, cum ar fi Eats Everything, Seth Troxler sau Steve Lawler, vor întreține atmosfera nebună până-n zori. Iar dacă ajungeți și la concertul Akua Naru o să aveți parte de o experiență care o să vă schimbe percepția asupra muzicii hip-hop.

Day 3 e perfectă pentru redescoperirea talentelor românești. Pe scena Forest o să urce excelenții Baba Dochia, ai căror album de debut a revoluționat muzica “rock” românească cu o combinație sublimă de art rock energic și electro întunecat. Chiar după ei urmează Danaga, de care nu credem ca mai trebuie să vă povestim. 

Day 4 îi aduce cu ea pe bucureștenii de la Nopame, care fac muzică al naibii de faină din percuție, sxofon și synthuri, dar și o groază de producători mișto: la scena Alchemy by Absolut e musai să treceți pe la Netsky, la Galaxy o să dansați pe muzica incredibilă a lui John Digweed și Dubfire, iar la Daydreaming e de neratat Maribou State. Să-nceapă petrecerea!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută