Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 08/09/2016
Arhiva Zile si Nopti

Frescobar

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Frescobar Share Frescobar


Uitându-ne printre ultimele numere, ne-am dat seama că ne-am concentrat mai mult pe baruri și puburi și că am uitat să vă recomandăm localuri, să zicem, nonalcoolice. Oricât am aprecia un cocktail sau o bere artizanală, ne-am propus să vă povestim și despre locuri ceva mai sănătoase și mai diurne, așa că ne-am pus pe cercetat oferta de pe piață. Selecția n-a durat mult, pentru că am dat foarte rapid peste Frescobar, un fresh & smoothie bar pe care l-am testat imediat după ce l-am găsit. Și care ne-a dat pe spate de la prima înghițitură.

Frescobar există de ceva vreme, dar trebuie să recunoaștem că atenția ne-a fost atrasă de locația nouă, care se prezintă cu un design impecabil. Simplu, geometric, cu accente naturale, interiorul ne-a fermecat instantaneu. Combinația contrastantă de alb-negru, lemn deschis și culoare (care e dată de fructe) merge perfect cu identitatea localului: produse rapide și sănătoase pentru un stil de viață urban.

Meniul se ridică așteptărilor create de designul interior. Freshurile sunt absolut delicioase (în orice combinație ați vrea) iar smoothie-urile sunt fine și consistente. Dacă căutați un snack între mese sau un desert sănătos, Frescobar servește și salate de fructe proaspete și răcoritoare și iaurturi aromate cu fructe. E musai să vă spunem și că servirea e excepțională. Până la urmă, mâncarea e și mai bună când e servită de un staff prietenos. Așa că, de acum înainte, oricând căutați o porție de energie sănătoasă, Frescobar vă așteaptă!

Barițiu 18

0730 373 726

facebook.com/frescobar.ro

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută