Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 15/09/2016
Arhiva Zile si Nopti

Back to work

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Back to work Share Back to work


Hmm, adevărul e că nu îţi vine deloc uşor să renunţi la bluzele cu umerii goi, pantalonii scurţi sau rochiile vaporoase din timpul verii…

Trebuie totuşi să aducem puţină disciplină şi în gerderoba de toamnă şi mai ales în cea alocată ţinutelor de birou, aşa că vin în ajutorul tău cu 3 elemente pe care nu trebuie să le neglijezi.

Primul lucru care trebuie bifat pe lista back to work sunt cămăşile. Să fie una uni, cambrată din bumbac? Să fie una romantică, din mătase, eventual cu o fundă mare la baza gâtului? Sau mai degrabă o cămaşă tip rochie, albă, cu un croi interesant? De ce nu toate trei? Să nu uităm să fim fashion şi la job!

Un must-have al garderobei de birou feminine: pantalonii office, care îți complimentează silueta! Alege pantaloni drepți sau conici, lungi până în dreptul gleznei sau deasupra ei – iar ca efectul de alungire a siluetei să fie maxim, completează ținuta cu pantofi stiletto.

Simbol al feminităţii, rochiile nu trebuie neglijate. Bifează toate modelele must have pentru acest sezon în drumul tău spre cabina de probă şi alege ce ţi se potriveşte mai bine siluetei: rochii în A, rochii cu mâneci clopot sau bufante, sarafane.

Back to work in style!

Articol de: Caterina Răţoi

Photo credit: Vasile Simon

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută