COSTIȚĂ PICANTĂ DE PORC @ AQUARIUS - CROAZIERĂ CULINARĂ ESTIVALĂ 6

Vara nu se lasă prea ușor dusă, motiv pentru care tabieturile estivale sunt încă prezente în viața noastră curentă. Așa cum ați citit în ultimele numere ale revistei, ne-am făcut un bun obicei de-a urca la bordul restaurantului Aquarius pentru a degusta, rând pe rând, minunatele preparate din lista meniu. Acum mai bine de o lună de zile vă prezentam „mixul de porc”, unul din cele patru preparate ce acoperă gama de sortimente din acest tip de carne, alături de coasta picantă, frigăruile marinate în bere și mușchiulețul cu ierburi aromate. Cum popasul nostru a fost la o oră de seară, după o zi plină de activități solicitante, am simțit nevoia unor proteine regenerante. Fără nicio reținere am comandat costiță picantă de porc la grătar cu cartofi prăjiți și sos barbeque. Pe cât de simplu este acest preparat, pe atât de gustos și sățios a fost pentru toți cei prezenți la cină. Profitați de aceste zile de vară și relaxați-vă la bordul restaurantului Aquarius.