CHEF DAN PRODEA - EXECUTIVE CHEF - REȚETA SĂPTĂMÂNII

În acest număr al revistei veți descoperi o rețetă care este ușor de făcut și are nu necesită costuri mari. Când tranșați pește și doriți să obțineți anumite părți din acesta este imposibil să nu rămână și capete mai mici, pe care le puteți folosi cu ușurință într-o rețetă. Astfel, puteți face o salată, puteți obține și un pate de pește, chifteluțe de pește, totul depinde de imaginația fiecăruia. Pentru blini, cunoscute și sub denumirea de clătite rusești, vom folosi drojdie, lapte, ou, făină și unt. Cartofii îi învelim în folie de aluminiu și îi introducem la cuptor pentru ca mai apoi să obținem un piure cu o aromă deosebită. Somonul în stare crudă se dă la blender, se amestecă cu ou, apoi se rulează în pielea de somon și se pune în folie de aluminiu. Se gătește pe cuptor până ce pielea somonului devine crocantă. Poftă bună!