Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/10/2016
Arhiva Zile si Nopti

CONCURS: Câștigă una dintre cele trei invitații duble la filmul Deepwater Horizon: Eroi în Largul Mării

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii CONCURS: Câștigă una dintre cele trei invitații duble la filmul Deepwater Horizon: Eroi în Largul Mării Share CONCURS: Câștigă una dintre cele trei invitații duble la filmul Deepwater Horizon: Eroi în Largul Mării


Zile și Nopți București și Freeman Entertainment te invită la film!

 

20 aprilie 2010. Ziua celei mai mari catastrofe marine din istorie. Ziua în care gigantica platformă petrolieră Deepwater Horizon a explodat. Fumul gros și vaporii toxici au acoperit cerul, iar albastrul oceanului s-a întunecat. Consecințele asupra mediului au fost imense. Și în mijlocul scandalului mediatic și politic din lunile și anii următori, tragedia oamenilor care se aflau pe platformă în momentul dezastrului a fost uitată. Filmul lui Peter Berg ne spune povestea prin ochii lor, ai celor care au fost acolo și care, adevărați eroi, au încercat să oprească dezastrul și să se salveze și pe ei înșiși.

Ce trebuie să faci?

Răspunde la întrebarea de concurs în secțiunea de mai jos – dedicată, și poți câștiga una dintre cele trei invitații duble la filmul Deepwater Horizon: Eroi în Largul Mării, valabile la Cinema City Sun Plaza din București.

Notă: Trebuie să fii logat cu Facebook!

Invitațiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza din București, de luni până vineri. Câștigătorii afișați pe site pot merge la film cu buletinul și cu mailul de confirmare pe care îl vor primi (printat sau pe telefon), care conține perioada de valabilitate a invitației.

***

În Deepwater Horizon, acest actor are rolul principal, cel al lui Mike Williams. Cu două nominalizări la premiile Oscar pentru rolurile din The Fighter și The Departed, fostul teen pop idol și-a clădit o carieră de succes ca actor, alegând roluri diverse, de la comedie (Ted, The Other Guys) la dramă (The Fighter) sau thriller și acțiune (Broken City, Transformers: Age of Extinction), performând în fiecare gen la fel de bine. Care este numele său?

a)      Mark Wahlberg

b)      Edward Norton

c)      Charlie Hunnam

 

Din 30 septembrie, filmul Deepwater Horizon: Eroi în largul mării te duce în mijlocul evenimentelor catastrofale. Vei simți totul ca și cum ai fi acolo. Zgomotul asurzitor, explozia mai puternică decât tot ce-ai vazut vreodată, fumul orbitor și sufocant, tensiunea și suspansul care te vor țintui în scaun. Fii alături de eroii de pe Deepwater Horizon într-un film eveniment regizat de Peter Berg, cu o distribuție pe masură: Mark Wahlberg, Kurt Russell, John Malkovich și Kate Hudson. 

Deepwater Horizon: Eroi în largul mării, distribuit în România de Freeman Entertainment. Mergi la cinema din 30 septembrie.

***

Câștigătorii vor fi anunțați vineri, 14 octombrie 2016!

Succes!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută