Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 20/10/2016
Arhiva Zile si Nopti

Spectacol de teatru caritabil FOC

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Spectacol de teatru caritabil FOC Share Spectacol de teatru caritabil FOC


Duminică 30 octombrie, orele 21 – Pub Diesel (Str. Pictor Aman, nr. 94 ) găzduieşte spectacolul de teatru caritabil FOC , producţie Teatru de Kartier în memoria victimelor din Colectiv.

FOC de Vali Bolat

Distribuţia: Alina Neagu şi Valentin Branişte

Regia: Vali Bolat

Sinopsis : Un tată văduv, profesor de geografie şi pasionat de ortodoxie care trăieste din meditaţii. Avem de partea cealaltă o fiică rockeriţă care nu e tocmai într-o relaţie bună cu tatăl său şi propria-i persoană. O rebelă la 30 de ani absolventă politologie casieriţă la hypermaket în Bucureşti. Ea speră să evadeze din cotidian prin universul vieţii de club şi anturaje. La prima vedere lupta se dă între generaţii, dar în plan spiritual conflictul este între lumea nevăzuta şi SISTEM. Aproape ca un ritual: acasă, servici şi club. La un moment dat destinul iese din matca. Casieriţa la hypermaket are un fetish să ajute la artificiile de la lansările de albume din club. Prietenii au poreclit-o ,,Fetiţa cu chibrituri”. Numai că jocul cu focul e periculos…Cine face jocurile?.. Vom afla împreună. Text inspirat din drama Colectiv.

Accesul la spectacol se face pe bază de donații. Banii strânşi vor fi donaţi direct familiilor victimelor din Colectiv .

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută