Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 22/12/2016
Arhiva Zile si Nopti

Evenimentele finalului de an

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Evenimentele finalului de an Share Evenimentele finalului de an


Orașul e plin de viață în această perioadă, e luminat de sărbătoare, este în vacanță și încărcat de culoare. Moș Crăciun, cadouri, artificii, îmbrățișări calde, parfum de scorțișoară și brazi împodobiți – totul în jur te face să zâmbești. Hai să ne bucurăm împreună de finalul de an și să ne punem dorințe mari pentru cel ce vine. Cu optimism și iubire orice este posibil, nu? 

REVELION

DJ Project, Ana Lesko şi trupa Coco vor cânta în Piața Sfatului de Revelion. Trecerea în 2017 va fi marcată de un spectaculos foc de artificii.

Party

În seara de 23 decembrie ești invitat la dans cu Nopame în Simone. Bei un Hot Apple, mai faci o figură de dans și s-a dus și îl aștepți pe Moș Crăciun.

DJ Mix

Ești invitat la Kruhnen Musik Halle, la ROGUE Sessions, unde vei asculta DRUM & BASS. Line-up: DJ Snow & MC Agent, Senior Division și NO EXIT.


Cultura

Expoziție

Patrimoniul tehnic. Măiestrie. Creativitate. Diversitate

Expoziția conține 178 bunuri culturale de patrimoniu aparținând Muzeului Științei și Tehnicii „Ștefan Procopiu”. Dintre numeroasele obiecte prezente în cadrul expoziției atrage atenția o vioară electromagnetică fără cutie de rezonanță, inventată de Gabriel Dimitriu. Aceasta este însoțită de o componentă interactivă – proiectul „Expoziții călătoare” care permite participarea vizitatorilor la procesul științific și tehnic.

Concert la Biserica Neagră

La cumpăna dintre ani

În ultima zi din an, la ora 12:00, ești invitat la un concert special de orgă, ce va avea loc la Biserica Neagră. De asemenea veți asculta cântece spirituale în interpretarea corului bisericii. Biletul costă 20 de lei și poate fi deja cumpărat de la casa de bilete a instituției. 

Carte

CenaKLUb Tiuk (nr. 76) vă invită la o întâlnire cu scriitoarea americană Tara Skurtu, care vine sub Tâmpa cu o carte de poezie tradusă de Radu Vancu, „Skurtu, România”. Evenimentul are loc vineri, 13 ianuarie 2017, ora 18:00, la Librăria Humanitas Brașov. Intrarea este liberă. 

 

IA BILETE LA:

1. Concert Alexandra Fits, la Sala Patria, pe 18 ianuarie, ora 19:00. Biletele costă 40 și 60 de lei. Vei asculta muzica celebrei Edith Piaf.

2. Concert de muzică clasică din Persia, la Sala Patria, pe 11 ianuarie, ora 19:00. Biletele s-au pus în vânzare la Sala Patria, detalii la tel. Tel. 0268473058.

3. Spectacolul de teatru Micul Prinț are loc în premieră la Brașov, la Centrul Cultural Reduta, pe 29 ianuarie. Preț bilet: 35, 45 lei. 

4. Concert live Haydn Deane & Deane’s Big Band, pe 23 decembrie, ora 21:00. Vei asculta ritmuri de swing. Preț bilet: 20 lei.

5. Concert „La cumpăna dintre ani”, la Biserica Neagră, pe 31 decembrie, ora 12:00. Preț bilet: 20 lei

 

RECOMANDĂRI petreceri Revelion

KUDOS ICE 04

Petrecere în Poiana Brașov

Revelionul clubberilor are loc la Complex Favorit Poiana Brașov, cu un party la care muzica house va fi mixată live de cei mai buni DJ ai momentului: SIS, Sabb, Adrian Eftimie, Mano & Azteca, Mihai Popoviciu, Rosario Internullo și Mahony. Intrarea este 100 de lei în seara de 31 decembrie și 30, 50 de lei în noaptea de 1 ianuarie 2017. 

Lux Divina

Revelion cu concerte live

Mandinga, Andreea Bălan, Anca Pârlea Band și Devas vor asigura muzica în noaptea dintre ani la Centrul de evenimente Lux Divina. Meniul costă 350 de lei de persoană și include open bar și tort. Mâncărurile sunt alese, farfuriile sofisticate, iar petrecerea una elegantă. Șampania nu va lipsi și nici cheful de dans al petrecăreților. 

Dâmbu Morii

Revelion în stil Hollywood

Reprezentanta Eurovisionului și semifinalista Vocea României ALIONA MOON este invitata specială. De asemenea muzica va fi asigurată de orchestra live Ionică Radu cu repertoriu de muzică ușoară, populară și program DJ. Tombolă cu premii și concursuri pentru ținutele Hollywood Style! Bucătarii au pregătit un meniu special, candy bar și open bar. Preț: 390 lei/ persoană. 

HOF Cafe

Revelion cu ritmuri funk, blues, jazz

Rammon asigură muzica nopții dintre ani, la un Revelion cu delicatese și cocktailuri inedite. Meniu complet, băuturi pentru toate gusturile și muzică fără oprire pe ritmuri disco, funk, blues, jazz sau bossa nova, totul la 400 de lei. HOF promite un Revelion memorabil, cu dans și culori în pahare. 🙂

Deane’s Irish Pub

Party cu viniluri

Dacă de Revelion tot ce vrei este să dansezi până dimineața cu prietenii, atunci alege petrecerea din Deane’s. DJ Sorin Lupașcu se va juca toată noaptea cu vinilurile. Toată distracția costă doar 75 de lei și ai inclus un pahar de vin spumant pe care să îl golești la ora 00:00. 

Belvedere

Revelion la înălțime

Meniu sofisticat, vinuri de excepție, muzică de petrecere, priveliște extraordinară – acesta sunt cele mai importante detalii despre petrecerea de la Restaurant Belvedere. Nelu Ploieșteanu este invitatul special al Revelionului care continuă și pe 1 ianuarie 2017. Masa festivă din noaptea dintre ani costă 540 de lei. 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută