Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 31/01/2017
Arhiva Zile si Nopti

CAMPIONATELE MONDIALE DE SENIORI LA SANIE PE PISTĂ NATURALĂ

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii CAMPIONATELE MONDIALE DE SENIORI LA SANIE PE PISTĂ NATURALĂ Share CAMPIONATELE MONDIALE DE SENIORI LA SANIE PE PISTĂ NATURALĂ


Unde: Vatra Dornei

Când: 2- 5 februarie

La competiţie participă sportivi din peste 20 de ţări.

Este pentru prima dată când în România se organizează o astfel de competiţie de sanie pentru seniori. Participanții concurează pe pista de sanie naturală Bucovina, din Vatra Dornei, care are o lungime de 1.015 metri. Lotul României pentru Campionatele Mondiale de seniori la sanie pe pistă naturală este format din sportivii Anişoara Hutopilă, Ciprian Tăzlăoanu, Adrian Filimon şi Bogdan Moroşan.

„Trebuie spus că organizarea acestor campionate mondiale la Vatra Dornei are loc după ce pe pista naturală de sanie au avut loc 5 etape de cupă mondială la acest sport. Campionatele Mondiale de seniori la sanie pe pistă naturală se organizează în premieră în România şi fără doar şi poate evenimentul constituie o reclamă extraordinară pentru Vatra Dornei şi pentru Bucovina. Aici, la Vatra Dornei, avem marele avantaj că sportivii sunt încântaţi de pârtie, cei mai mulţi dintre ei cunoscând pârtia de la etapele de cupă mondială care au avut loc în anii anteriori”, Octavian Pungovschi, Directorul Clubului Sporturilor de Iarnă din Vatra Dornei şi vicepreşedintele comitetului de organizare al campionatelor de la începutul lunii februarie.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută