Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/02/2017
Arhiva Zile si Nopti

Goana după aur – Un adventure-crime despre scandalul Bre-X Mineral Corp

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Goana după aur – Un adventure-crime despre scandalul Bre-X Mineral Corp Share Goana după aur – Un adventure-crime despre scandalul Bre-X Mineral Corp


Gold

Regia: Stephen Gaghan

Cu: Toby Kebbell, Matthew McConaughey, Edgar Ramírez, Bryce Dallas Howard

Gen film: Aventuri, Dramă

Durata: 121 minute

Premiera in Romania: 03.02.2017

Distribuit de Freeman Entertainment

Goana după aur – Un adventure-crime despre scandalul Bre-X Mineral Corp, din 1993

Bazat pe fapte adevărate, „Goana după aur” pare clasica poveste a visului american redată în interpretarea lui Matthew McConaughey căruia îi revine rolul principal.

Kenny Wells (McConaughey) este un prospector disperat care trebuie să tragă urgent lozul câştigător, de aceea face echipă cu un geologist la fel de lacom şi pornesc în căutarea aurului prin jungla nemiloasă din Indonezia. Dacă li s-a părut greu să găsească preţiosul metal, să îl păstreze se dovedeşte a fi o misiune şi mai dificilă după multiplele peripluri pe Wall Street.  

Distribuit de Freeman Entertainment, „Goana după aur” este regizat de Stephen Gaghan, câştigător al Premiului Oscar.

Filmul promite interpretări pe cinste dar și o poveste în care se perpetuează (uneori chiar și cu umor) jocul de-a șoarecele și pisica. 

Distribuție de excepție

În afara lui McConaughey și a adorabilei Bryce Dallas Howard, în distribuția filmului mai întâlnim pe Tobby Kebbell (carismaticul artist filozof din „RocknRolla” al lui Guy Ritchie) – aici în rolul polițistului FBI urmăritor, dar și pe Corey Stoll (excelent în serialul „House of Cards”).

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută