Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 22/02/2017
Arhiva Zile si Nopti

Teatru, Stand Up Comedy și concerte la început de primăvară

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Teatru, Stand Up Comedy și concerte la început de primăvară Share Teatru, Stand Up Comedy și concerte la început de primăvară


Ești pregătit de primăvară? Pe lângă ghiocei și lalele, la Brașov vom avea și concerte live, piese de teatru originale, show-uri de stand up comedy și party-uri lungi până la răsărit. Pe lângă mărțișoare, oferă-le prietenilor și momente de fericire în oraș. Sărbătoriți primăvara într-un restaurant, la un film, la o cafea aromată sau oricum vă doriți, însă numai împreună!

ESENȚIAL: Loredana va susține un concert live din cadrul turneului național Sentimente, la Teatrul Sică Alexandrescu, pe 6 martie, ora 19:30. Preț bilet: 150 lei.

Teatru

Ești invitat la Deane’s, pe 27 februarie, să vezi piesa „Bullets over Lipscani”, după Woody Allen, cu Dan Rădulescu, Smaranda Caragea și Cătălin Babliuc. Vei vedea o comedie alertă, plină de ritm, în cheia clasicelor „film noir” americane ale anilor ’40. Preț bilet: 30, 45 lei.

Concert live

Petra Acker susține, în 2 martie, ora 20, la Tipografia un concert special la care vei asculta compoziții ale artistei dar și piese din repertoriul internațional. Primul album al Petrei Acker va fi lansat în luna mai a acestui an, iar la concert vei asculta și piesele noi incluse pe acesta. Bilet: 20 lei.

Taboo Boys Party

Celebrii stripperi vin în Move pe 10 martie și au pregătit un show live incendiar! Mihai Mitoșeru va întreține atmosfera. Până la ora 00:30 la party pot participa exclusiv femeile. Apoi Dj Danny Tacu & MC Raissa asigură distracția la afterparty. Intrare: 25 lei, cu o băutură inclusă. 

Descoperă cultura ucraineană

1 martie/ ora 20 / Teatrul Sică Alexandrescu

Ansamblul Academic Kalina va urca în premieră pe scena Teatrului Sică Alexandrescu Brașov și va prezenta dansurile ucrainene în cadrul unui spectacol plin de energie și culoare, „Cazacii zburători”. Cei 47 de membri  ai Ansamblului format din cor, balet şi orchestră au pregătit coregrafii spectaculoase şi „bijuterii” folclorice într-o frumoasă epopee de dragoste şi război. Din spectacol nu lipsesc instrumentele tradiţionale şi costumele populare ucrainene. Preț bilet: 200 lei.

Stand Up Comedy

7 martie/ ora 20 / Centrul Cultural Reduta

Spactacolul „Comedianți pe drumuri” ajunge la Brașov! Față de show-urile obișnuite de stand up, aici vei vedea scurte clipuri video în stilul celor din seria de pe youtube, special concepute pentru Brașov. Spectacolul durează în jur de 90 de minute. Vio și Costel au pregătit un show original, nou, inovator pentru scena de stand up comedy din România. Biletele costă 35/40 lei și pot fi cumpărate online de pe biletmaster.ro, de la Centrul Cultural Reduta sau Cafe Central. 

Cumpără bilete la…

Spectacolul de comedie cu Radu Pietreanu, „Nevastă-ta mă-nșeală”, va avea loc pe 1 martie, ora 21, la Centrul Cultural Reduta. Preţ bilet 35 / 45 lei.

Comedia „O căsnicie liniștită”, cu Corina Dănilă, Silviu Biriș, Doina Antohi și Ștefan Ruxanda, va avea loc la Centrul Cultural Reduta, pe 8 martie, ora 19:00. Preț bilet: 70-80 lei.

Gașca Zurli ajunge la Brașov, la Sala Sporturilor, pe 15 martie cu cântece și personaje noi. Bilete: între 30 și 150 lei. 

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută