Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 09/03/2017
Arhiva Zile si Nopti

Free în București | 10 martie

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Free în București | 10 martie Share Free în București | 10 martie


Evenimentele free au și ele farmecul lor. Uneori, acestea pot fi chiar mai cool decât cele la care intrarea se plătește. Iată la ce evenimente te poți distra pe cinste în următoarea perioadă, fără ca buzunarul tău să fie afectat:

1. Food Truck Festival, Spring Edition – După succesul primelor două ediții, caravana revine în același loc, cu cele mai apreciate și savuroase propuneri de street food. În perioada 7 martie – 2 aprilie, parcarea Promenada Mall București va fi invadată de cele mai aromate miresme și gusturi, fiind a treia oprire a evenimentului care a bucurat mii de oameni anul trecut.

2. Sâmbătă, pe 11 martie, în True Club, se plănuiește o noapte albă alături de băieții de la Spitalul de Urgență. Petrecerea începe de la ora 22:00 cu un warm-up semnat de DJ Ollo.

3. Shadow Gathering este o ieșire în oraș împreună cu prietenii la câteva partide de board games. Învață un joc nou și ai șansa să pleci cu el acasă. Pe 12 martie, de la ora 13,00, la Share Café.

4.  Cel mai liber format de impro revine! Vineri, 10 martie, de la ora 19:55, în Recul, nu există bilet, ci doar plăcerea de a improviza. Cu 6 actori și chef de distracție.

5. Baklava All Inclusive –  La Manasia, pe 11 martie, de la ora 21:00, e Baklava All Inclusive. O petrecere cu intrare liberă și mâncare în funcție de buzunare. Din meniu: în pădure la Băneasa Vetoooo, harem funk, guma Turbo, anatolian disco, turbo folk, Bijelo Dugme, balkan mambo, ciorbă de perișoare, Ken Li și Omar Hayssam.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută