Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 17/03/2017
Arhiva Zile si Nopti

Cum e la universitate?

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Cum e la universitate? Share Cum e la universitate?


Elev fiind, multe întrebări aveam despre cum e să fii student. Astfel, cei din mediul academic s-au gândit să răspundă acestei dileme prin organizarea unor evenimente menite să prezinte celor dornici de studii superioare ce anume îi așteaptă.

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” organizează, în perioada 23 – 26 martie „Zilele Porților Deschise”, un eveniment dedicat elevilor din clasele IX-XII, cu scopul de a se familiariza cu universitatea și activitățile acesteia. În cele patru zile, tinerii pot participa la vizite în laboratoare, cursuri deschise din toate domeniile, jocuri sportive, tururi ghidate și prezentarea ofertei academice. Participarea la toate activitățile este gratuită. 

„Zilele Porților Deschise” le propune elevilor o modalitate directă și interactivă de a face cunoștință cu viața de student, dincolo de simpla consultare a ofertelor de admitere. În total, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” organizează 204 activități ce includ acțiuni interactive la facultăți, vizite la Muzeul Universității, prezentări despre bursele din Programul Erasmus+, dar și workshop-uri organizate de specialiștii în carieră care îi ajută pe elevi să se orienteze spre facultatea potrivită.

În plus, fiecare facultate va participa cu un stand la Salonul Ofertelor Educaționale, care se va desfășura zilnic în Sala Pașilor Pierduți, între orele 10:00 – 14:00.

 23 – 26 Martie

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută