Recomandări cocktail-uri | Weekend

Ca aproape în orice domeniu și lumea cocktail-urilor este într-o continuă schimbare și dezvoltare, noi rețete, ingrediente, arome și metode de preparare. De-a lungul timpului cu oamenii cu care interactionez am tot vorbit și prezentat diferite cocktail-uri, alcoolice sau non-alcoolice, daisy, slings, sours, martinis, caipis, mai vechi sau mai noi, mai clasice sau mai 2017. În acest număr am decis să trec în revistă opinia mea despre băuturile ce le-am inclus în meniul propriu în acest sezon.

Light cocktails ice tea

De foarte mult timp sunt în căutarea unui ceai specific pentru ceea ce înseamnă  „ceai rece" şi pentru că l-am găsit, e vorba de un herbal blend denumit „greek mountain", nu m-am oprit aici şi am adăugat în completarea lui şi câteva dintre băuturile mele preferate şi recomandate pentru a fi consumate în acest minunat sezon. Băuturile pe care vi le propun în combinaţie cu acest ceai ar fi: Aperol, Ramazotti Amaro, Jagermeister, Melon Monin Lichior, White Cocoa Monin Lichior, White Pepermint Monin Lichior.

Umami cocktails

Pentru că ne aflăm în era umami, cel de-al cincilea gust care a sedus barmanii şi nu numai şi le-a oferit posibilitatea să se exprime şi să cucerească lumea în materie de tot ceea ce înseamnă cocktail, vă propun această băutură minunată.

Cele mai neobişnuite ingrediente pe care le folosesc în umami cocktails ar fi: spanacul, algele şi ciupercile japoneze.

E una dintre băuturile în trend anul acesta aşadar, nu ezita să o ceri la bar. Acum că ştii şi cum se face, nu îţi va fi greu să fii atent la tot ce pune barmanul în pahar!

Recomandate cu încredere de Gabriel Răzvan Chelariu!