Suspans și comedie într-un singur film – „Fugi!”

Program Cinema Filme București

Zile și Nopți recomandă filmul weekend-ului la cinema!

„Get Out / Fugi!” este produs de Blumhouse, care a mai produs „The Visit”, seria „Insidious” și „The Gift”, toate de mare succes la public. Nici acest nou thriller nu dezamăgește și va fi cu siguranță inclus pe lista filmelor cu care compania se va mândri.

Personajul principal al poveștii terifiante este Chris (Daniel Kaluuya), un tânăr afro-american care este invitat acasă la părinții iubitei sale, Rose (Allison Williams), o frumoasă caucaziană. Chris este primit cu ospitalitate exagerată, iar ce se întâmplă în casă îl face să creadă că ar trebui să fugă de acolo mâncând pământul!

„Get Out” a fost primit cu entuziasm și de publicul dar și criticii din America, iar pe IMDB este notat cu 8.2. În weekend-ul premierei (24-26 februarie 2017) a avut încasări de peste 33 de milioane de dolari, iar până pe 4 aprilie încasările s-au ridicat la 157 de milioane de dolari.

Filmul de debut al lui Jordan Peele are mister și tensiuni rasiale, este mai mult decât un slasher clasic. Este o reinventare a relațiilor de familie. Iar pe lângă scenele horror spectatorul este martorul unor momente comice. Jordan Peele este membru al duo-ului de comedianți Key and Peele, așa că partea umoristică a primului său lungmetraj nu putea lipsi.

DE CE SĂ VEZI ÎN ACEST WEEKEND FILMUL „FUGI!”:

  • Pentru că vei avea parte de suspans și comedie într-un singur film.
  • Pentru că americanii l-au văzut deja și le-a plăcut.
  • Pentru că e mai mult decât un slasher clasic și abordează teme sensibile cum ar fi ura rasială.
  • Pentru că timp de 104 minute vei fi cu inima cât un purice.