Estetiq Solutions: Epilare definitiva SPL  Yperion Paris

Este foarte important sa stiti ca acest echipament de epilare definitiva este extrem de sigur, fiind eliminata posibilitatea oricarei arsuri.
Aparatul ofera un tratament precis, rapid, eficient si confortabil, rezultatele procedurii de epilare fiind net vizibile chiar dupa prima sedinta.

Inventata in Franta de doctori si cercetatori stiintifici, aceasta metoda avansata, computerizata, asigura un sistem progresiv de eliminare a firelor de par de pe corp.
Aceasta metoda se bazeaza pe lungimi de unda infrarosii si ultraviolete, care ajuta la indepartarea progresiva a firelor de par, fiind astfel o metoda mult mai sigura, fara durere si mult mai ieftina decat epilarea traditionala cu ceara.

Lumina pulsata este eficienta atat in cazul epilarii , cat si in cazul fotoregenerarii celulare/depigmentare/tratare acnee/cuperoza/riduri

In cazul epilarii, energia luminii este absorbita selectiv  de catre melanina din par si este transmisa catre foliculul pilos.Acesta este anihilat sub actiunea caldurii transmisa radacinii firului de par.

De ce epilare definitiva?

  • pentru ca este mai rentabiladecat epilarea clasica din punct de vedere al pretului
  • cauzeaza mai putin disconfort pentru pielea ta
  • o sedinta de epilare definitiva dureaza mai putin decat o sedinta de epilare clasica
  • pentru ca este mai sigura si mai igienica
  • pentru ca nu exista riscuri de infectii cauzate de firele de par crescute in piele

Prin tratamentul de epilare definitiva se obtine distrugerea permanenta a radacinilor de par in procent de maxim 95% cu variatii pentru fiecare zona a corpului. Totusi, firele ramase dupa tratamentul initial vor deveni foarte subtiri si depigmentate (puf).

SPL este o metoda de epilare definitiva in totalitate superioara celor deja cunoscute (IPL, LASER), intrucat flash-ul luminos este construit din 5 impulsuri de energie consecutive si constante, de aceeasi intensitate. 1 impuls SPL este echivalentul a 5 impulsuri IPL!