Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 10/04/2017
Arhiva Zile si Nopti

Filme de neratat în perioada 10-13 aprilie 2017

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Filme de neratat în perioada 10-13 aprilie 2017 Share Filme de neratat în perioada 10-13 aprilie 2017


Program Cinema Filme București

Știi momentul acela în care vrei să mergi la film, dar nu ai idee care să fie acela? Noi îl știm. Tocmai de aceea vrem să venim în ajutorul tău și al tuturor celor care se află în această situație. Acestea sunt recomandările noastre pentru perioada următoare:

Fugi! (Get Out, SUA, 2017) – un horror cu momente amuzante

Chris (Daniel Kaluuya) și Rose (Allison Williams) decid să meargă împreună în vizită la părinții ei. Este un moment important pentru relația
lor. Chris întâlnește o familie primitoare, dar parcă ceva nu este în regulă. Oameni care se blochează sau fac crize de spasme de la blițul unui aparat de fotografiat, o politețe exagerată care pare a ascunde chestiuni deloc amicale îl fac pe tânăr să își dorească să fugă cât mai repede din acea casă bizară.

Ceva este pe cale să se întâmple! Vizita de un weekend se poate dovedi nu doar bizară, ci de-a dreptul oribilă. „Fugi!” are momente stranii și amuzante, suspans dar și secvențe de-a dreptul horror. În ciuda momentelor foarte înfricoșătoare, regizorul Jordan Peele nu a uitat să dea umor filmului său.

Power Rangers (SUA, 2017)

Producţia Lionsgate „Power Rangers” urmăreşte aventura a cinci adolescenţi aparent obişnuiţi care devin peste noapte eroi excepţionali şi trebuie să-şi salveze orăşelul natal şi întreaga planetă de sub ameninţarea unei forţe extraterestre. Destinul i-a ales, iar ei sunt singurii care pot înfrunta pericolul. Totuşi, ca să reuşească trebuie mai întâi să-şi depăşească problemele din viaţa de zi cu zi şi, înainte de a fi prea târziu, să-si unească forţele pentru a deveni cu adevarat echipa Power Rangers.

Seria care a cucerit o generaţie întreagă ajunge pe marile ecrane din 7 aprilie într-o ecranizare de proporţii. Un film distribuit de Freeman Entertainment, „Power Rangers” va fi disponibil în format 3D şi 4DX.

Programul complet de la cinema este chiar AICI! ⬅

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută