TEDxEroilor: Challenging Tomorrow

După ce au organizat 7 ediții de succes, TEDxEroilor își propune să revină cu 2 premiere în România și Europa de Est la nivel de eveniment marca Tedx: o ediție de o zi jumătate ce va începe pe 5 mai și va continua până pe 6 mai, plus TEDxEroilor Aventures programat pentru 7 mai. 

Primele două zile sunt destinate conferinței cu vorbitori naționali și internaționali ce vor prezenta publicului „o lume în care poți face diferența prin provocarea granițelor „imposibile” și depășirea acestora. Drumul către extraordinar începe cu exprimarea de sine. Cu aducerea la lumina a ideilor personale, cu care vei putea construi noi lumi, unde alte idei extraordinare se pot dezvolta. A fi extraordinar este o alegere pe care o faci în momentul în care începi să crezi în tine și să îți folosești vocea.” În această ediție, TEDxEroilor vine cu invitați de seamă pentru publicul din Cluj-Napoca, printre care amintim: Dragoș-Nicolae Pîslaru (ex-tehnocrat și economist), Dragoș Bucurenci, Denis Tudor (membru rLoop) sau Dacian Cioloș, fostul prim-ministru al României.  

Conferința este urmată apoi de diverse ateliere sau evenimente speciale dedicate participanților evenimentului (de exemplu performance-ul susținut de Create.Act.Enjoy., anunțat recent), ce vor avea loc pe 7 mai și constituie o noutate a evenimentelor de tip TEDx. Ne rămâne să stăm cu ochii pe echipa de la TEDx pentru a rămâne la curent cu ce surprize ne-au mai pregătit, deși deja se arată a fi trei zile pline de impact!

5 – 7 mai

Casa de Cultură a Studenților

www.facebook.com/TEDxEroilor