Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 17/04/2017
Arhiva Zile si Nopti

Adrian Murariu | Ia Și Calculează

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Adrian Murariu | Ia Și Calculează Share Adrian Murariu | Ia Și Calculează


Mai avem în față doar un aprilie, care îți poate da un răgaz pentru următoarele două luni de evenimente, într-un număr fără precedent în oraș.

Construiește un calendar cu evenimentele ce ți se potrivesc și consultă-l pentru a-ți coordona timpul liber și micile concedii. Există ceva potrivit pentru toată lumea: workshop-uri, conferințe, acțiuni sportive, festivaluri de muzică, pentru copii, de film sau de agrement.

Pentru documentare, fă uz de revistele sau platformele online axate pe petrecerea timpului liber.

Trebuie bineînțeles să existe și un buget; de calculat și bifat cu roșu în calendar. Dacă te ajută, nu uita să ai în vedere: taxele de intrare, costurile de transport, mâncărică și băuturică, suveniruri. Mai există logistica specială pentru aer liber: rucsace, pături, pelerine, bicicletă funcțională, încălțări lejere. Dacă ești părinte, mai există și acele costuri neprevazute, pentru care știu că ești contemporan.

Mergi până la capăt! Pentru a te feri de deciziile de moment ce-ți pot strica planurile, ia-ți biletele din timp și fii pregătit pentru orice tip de vreme.

Împărtășește! Unii au mai mult acces la informații decât alții, așa că povestește despre planurile tale și mergi cu gașca de prieteni, familia sau colegii de muncă.

Să ne bucuram așadar de un oraș plin de viață și spectacol! Sănătate!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută