City party

Alternosfera @ Euphoria Music Hall

Acum că ne-a mai ieșit sărbătoarea pascală din cap, este oficial timpul să ne întoarcem iar la vechile obiceiuri. Și trebuie să precizăm că ne dregem cel mai bine cu un concert, în care ascultăm muzică bună, live, bem 2-3 beri (sau cât ne ține) și simțim că în sfârșit ne-am revenit în ritm. Am aflat de multă vreme că pe 27 aprilie Alternosfera vin în Euphoria Music Hall și am încercat să ne pregătim emoțional de vreo 2 săptămâni pentru marea desfătare!

„Pe 27 aprilie, Alternosfera face atmosferă la Euphoria Music Hall, în primul lor concert din Cluj în 2017. Abia aşteptăm să fredonăm cu ei versuri din piese celebre, “Flori de mai”, “Ploile nu vin”, „Wamintirile, „Oraşul 511” sau „Columb”. Trupa din Moldova ajunge la Cluj cu un chitarist nou, Aurel Chiruţă, pe care suntem nerăbdători să-l cunoaştem! El va urca pe scenă alături de ceilalţi artişti „alternosferi”, Marcel Bostan (solist), Marin Nicoară (chitarist+clape), Eugen Bodea (toboşar) şi Sergiu Krasnov (basist). Preţ bilete: 30 de lei pre-sale (primele 200 de bilete) / 40 de lei în ziua concertului. Reminder: accesul minorilor la eveniment nu este permis!” Ne vedem joi cu bine, în Euphoria!

27 aprilie

Ora 22.00

www.facebook.com/EuphoriaMusicHall

 

New Wave of Folk Metal Tour @ The Shelter

Pe 27 aprilie, The Shelter prezintă New Wave of Folk Metal Tour, o mișcare ce-și propune să unească forțele a trei trupe de metal folk modern din Europa de Est. Prezenți la datorie vor fi: NIBURTA (o trupa metal folk din Ungaria, fondată în 2009 care combină sunetele de metal cu elemente de folk balcan), E-AN-NA (trupă de metal/folklore din România) și NETHERFELL (trupă de metal folk poloneză).

27 aprilie

Ora 19.00

www.facebook.com/ShelterCluj

 

The Drift @ Le General

„Driftul înseamnă reuniune prin muzică. Driftul înseamnă comunicare prin muzică. Driftul înseamnă comunitate prin muzică. Driftul este spectacolul susținut de toți cei prezenți. Din 2010, Cercul Întreg invită Clujul la cele mai mari jamsession-uri, THE DRIFT fiind unul dintre conceptele muzicale comunitare ale asociației culturale, concept ce transpune publicul pe scenă.”

27 aprilie

Ora 21.00