Vara asta TU creezi festivaluri!

Băieți, luați un loc pentru că trebuie să discutăm. Începem cu o întrebare simplă: cât de mult vă plac festivalurile? Dacă răspunsul se încadrează undeva în zona „mai mult decât îi place peștelui apa” atunci cum ai reacționa dacă ți-am spune că ai o șansă de a participa la toate festivalurile mișto din vara asta?

Aici intervin cei de la Under The Tent care te ajută să participi la toate festivalurile viselor tale, dar cu un twist mai hands on. Ei se întreabă de ce să fii doar participant când poți să contruiești evenimentul de la 0 și să vezi magia din culisele, Untold, TIFF sau Jazz in the Park, să fii prezent în backstage cu VIP-urile și să iei parte la cele mai epice party-uri pe care ți le poți imagina. Cu Under The Tent poți fi primul care pășește pe terenul gol, chiar cu săptămâni înainte să înceapă programul, să faci parte dintr-o echipă dedicată și să construiți împreună momentul de care ne vom bucura cu toții.

Cam ce-i de făcut, zici? De la stabilit perimetrul festivalului, la aranjat food court-ul, montant ecrane, trasat drumuri, pregătit accesul pentru public, și multe, multe altele. Iar în prima zi de festival, când vezi toți participanții adunați cu zâmbete pe buze și gata de distracție vei ști că și datorită ție se întâmplă asta. Datorită ție. Mii de oameni aplaudă la finalul zilei DJ-ul sau echipa de producție a filmului, dar și pe tine și echipa ta. You can make magic happen. Join the team.

Înscrierile se trimit la office@underthetent.ro

www.facebook.com/inchiriericorturievenimente