East European Comic Con | Romexpo 5-7 mai 2017

East European Comic Con, cel mai mare eveniment din centrul și estul Europei a ajuns la ediția a cincea. Acesta își propune să îi aducă împreună pe toți cei care iubesc cărțile de benzi desenate, filmele, serialele TV, Sci-Fi și fantezie, cultura japoneză, anime, manga, boardgames, jocuri de cărți și nu în ultimul rând , tehnologia. Evenimentul va avea loc în perioada 5-7 mai, la Romexpo.

Comic Con a reprezentat un succes încă de la prima ediție și a crescut tot mai mult de la an la an. Daca la prima ediție, cea din 2013, au fost aproximativ 9,400 de vizitatori, la ediția de anul trecut au fost prezenți peste 38,000 de vizitatori, iar organizatorii se așteaptă la și mai mulți anul acesta. Tocmai de aceea va avea loc cea mai mare desfăşurare de forţe, fiind folosiţi 20.000 de metri pătraţi pentru toate activităţile. Vor fi prezenți actori de la Hollywood, din cele mai populare filme si seriale, creatori de conţinut video din România (Creative Monkeyz, Bromania, Sector 7, etc), iar la Romexpo va fi amenajată o zonă întreagă dedicată jocurilor video în care se pot testa jocuri noi.

Evenimentul suprinde anul acesta prin amenajarea „Street Food Super Heroes” și prin cea mai mare adunare a jucătorilor de Pokemon Go. Vizitatorii sunt așteptați de către organizatori cu o mulțime de suprize.

Actorii reprezintă, probabil, principala atracție. Aceștia vor participa la sesiuni de întrebări și răspunsuri, se vor fotografia cu fanii și vor oferi autografe personalizate. Actorii prezenți anul acesta sunt:

  • Nathaniel Buzolic (sâmbătă, 6 mai) – popular în România graţie serialelor The Vampire Diaries şi The Originals. Nathaniel a jucat şi în filmul Hacksaw Ridge, regizat de Mel Gibson
  • Ellie Kendrick (sâmbătă, 6 mai) - una dintre cele mai bine cotate actriţe de la Hollywood, care s-a remarcat în producţii precum “Game of Thrones”, “Misfits” sau “The Diary of Anne Frank”.
  • Craig Parker (sâmbătă, 6 mai) - binecunoscut publicului din Stăpânul Inelelor, acolo unde l-a interpretat pe elful Haldir.
  • Chris Judge (sâmbătă, 6 mai) - cunoscut pentru rolul iconic al lui Teal’c din serialul Stargate SG-1
  • Jefferson Hall (duminică, 7 mai) - cunoscut pentru rolul lui Torstein din serialul fenomen Vikings.
  • Tom Wlaschiha (duminică, 7 mai) - îl interpretează pe unul dintre personajele importante din Game of Thrones, Jaqen H’ghar, cunoscut şi drept Faceless Man.

➡ Mai mult detalii pe site-ul oficial al evenimentului. ⬅