Suisse - Food, Bar & Grill recomandă Sushi.

Sushi-ul este un preparat japonez foarte iubit nu doar în ţara sa de provenienţă, ci şi în alte părţi ale lumii. Iată nişte lucruri foarte importante pe care e bine să le ştii despre acest preparat:

Peştele este sărac în colesterol şi grăsimi, bogat în proteine, seleniu, potasiu, fosfor, zinc şi vitamina D. Reprezintă o sursă extrem de importantă de acizi graşi de tip Omega-3 care ajută sistemul nervos şi luptă împotriva cancerului şi a bolilor de inimă.

Algele marina sunt bogate în vitamine şi minerale, magneziu, calciu, fier, fitonutrienti, acid folic şi iod.

Wasabi este bogat în vitamina C, are proprietăţi digestive şi antioxidante.

Ghimbirul este antiseptic natural, ajută la creşterea imunităţii.

Sosul de soia este bogat în proteină şi fier.

Sushi poate fi inclus în diete, fiind eficient în curele de slăbire şi detoxifiere.