VIDEO | Revista Zile și Nopți - 2001 vs. 2017

De 17 ani Zile și Nopți dă viață orașului. Am căutat în arhivă să ne amintim ce îți propuneam să faci în acest weekend de aprilie, în 2001. Hai să facem comparație. :)

Atunci Paula Seling avea concert în Blitz Club. Acum cântă Loredana la Kruhnen Musik Halle. Atunci te invitam să vezi Îngerii lui Charlie la cinema Modern, acum îți recomandăm Furios și Iute 8 la Cinema One. Atunci aveam în revistă reclamă la telefonul Ericson T20, care costa 4.000.000 lei!!!

Îți amintești de Disco No Problem? Dar de Barul Prietenii mei? Mai știi când mergeai la Internet Cafe?

Niciun club din 2001 nu mai funcționaeză azi sub același brand. Doar 3 pizzerii de atunci mai există și azi: Pizza Hot, Stradivari și Blue Viking.

Locurile s-au schimat, la fel și design-ul revistei. Dar noi am rămas aceiași. Suntem de 17 ani împreună. Îți mulțumim pentru că ne citești. De vineri, 21 aprilie 2017, găsești în oraș noul număr al revistei Zile și Nopți.

De aici poți descărca aplicația pentru Android, iar de aici pentru IOS. Iar online afli despre cele mai noi evenimente din oraș sau modalități de petrecere a timpului liber.

VIDEO AICI