Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 04/05/2017
Arhiva Zile si Nopti

Free în București | 5 – 11 mai 2017

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Free în București | 5 – 11 mai 2017 Share Free în București | 5 – 11 mai 2017


Iată că a trecut și minivacanța de 1 mai. Toate economiile noastre au fost folosite și acum trebuie să strângem pentru sezonul estival. Cum facem asta? Mergând la evenimente gratis.

1. Astrofest 2017

Festivalul de explorare spațială și astronomie ne dă ocazia de a ne întâlni cu Dumitru Prunariu, singurul român care a zburat în spațiul cosmic acum 36 de ani. De asemenea, putem facem împreună observații astronomice cu telescoape profesionale și astrofotografii. Pe 6 mai, începând cu ora 15:00, în fața Bibliotecii Naționale a României din București.

2. Dans

Duminică, 7 mai, de la ora 14:00, în fața Teatrului Nottara, Cari Tibor, Baczo Tunde și Alin State vă invită la Antonimul venețian, un performance de teatru-dans și muzică alizat de coregrafa Baczó Tünde.

3. Expo

2 zile (5-6 mai) de Realitate Virtuală și proiecții non stop! Tehnologia crează punți între arte. Expoziția-instalație ARTE, deschisă publicului și găzduită de Muzeul Național de Artă al României, cuprinde documentare dedicate istoriei artei moderne pariziene și descifrării operei lui Hieronymus Bosch.

4. Party

Bucureștiul dansează în stradă. Prima petrecere de dans în Centrul Vechi va avea loc pe 6 mai, de la ora 19:00, pe Lipscani și pe Smârdan. Cu profesioniști și amatori, cu salsa, bachata, merengue, reggaeton, kizomba, semba, hip Hop și multe alte stiluri de dans.

5. Esențial

O seară de discuții libere despre oraș chiar cartierului în care are loc: Văcărești-Tineretului-Timpuri Noi.

Ne vor ghida prin istoria cartierului doi dintre membrii uneia dintre cele mai vechi familii din zonă: Traian Mihalache și Mihnea Mihalache-Fiastru. Discuția e liberă, și, dacă tot e sâmbătă, se scot boxele și se face un afterparty cu bere și muzică aleasă chiar de Fiastru (cu ajutor de la Glue Eyes). Pe 6 mai, de la ora 20:00, pe Splaiul Unirii nr. 160.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută