TEDxEroilor Challenging Tomorrow 2017

În perioada 5-7 mai a avut loc cea de a VIII-a ediție a TEDxEroilor la Casa de Cultură a Studenților din Cluj Napoca, ediție ce i-a avut printre invitați pe Dacian Cioloș, Stacey Ferreira, Andre Krouwel, Gabriela Alexandrescu, Corina Murafa și mulți alții.

Evenimentul de anul acesta a adunat aproximativ 900 de persoane si a venit cu 2 premiere în România: conferinta TEDx de 1 zi si jumatate si TEDxEroilor Adventures. Participanții au avut ocazia de a interacționa cu speakerii în timpul pauzelor și de a testa noile tehnologii prezentate de partenerii evenimentului. 

TEDxEroilor Adventures a fost o premieră pentru România, fiind o zi dedicată panel-urilor de discuții, atelierelor de creație și activităților în aer liber. 

TEDxEroilor Award a fost posibil și anul acesta, cu ajutorul partenerilor AROBS și Impact Hub Cluj Napoca. Proiectul câștigător, votat de participanții conferinței este Food Waste Combat by JCI.

Cea de-a VIII-a ediţie TEDxEroilor a fost powered by NN și s-a bucurat de sprijinul partenerilor care au decis să susțină ideile inovatoare: Sykes, Chivas, Tudor Tailor, E-twow, Impact Hub, Cluj Cowork, Primăria și Consiliului Local Cluj-Napoca și Casei de Cultură a Studenților Cluj-Napoca.

 

Despre TEDx, x = eveniment organizat independent

În spiritual ideilor demne de răspândit, TEDx este un program de evenimente locale, organizate independent, care reunesc oameni pentru a trăi împreună o experienţă asemănătoare TED. În cadrul unui eveniment TEDx, TED Talkurile video şi speakerii live sunt combinate pentru a genera discuţii şi conexiuni adânci. Aceste evenimente locale, organizate independent au marca TEDx, unde x = eveniment TED organizat independent. Conferinţa TED oferă îndrumare general pentru programul TEDx, dar evenimentele TEDx individuale sunt organizate independent.

Despre TED

TED este o organizaţie non-profit devotată Ideilor Demne de Răspândit (Ideas Worth Spreading), de regulă sub forma unor discursuri scurte, puternice livrate de gânditorii de top ai prezentului.

Urmăriţi TED pe Twitter la http://twitter.com/TEDTalks, pe Facebook la http://www.facebook.com/TED sau pe Instagram la http://instagram.com/ted.