Dacă vrei să-ți închei weekend-ul bine și cu multe râsete, o idee bună ar fi să-ți iei bilete la următorul spectacol Comedy Weekend, unde Teo, Vio și Costel îți vor arăta că ziua de duminică are și ea potențial distractiv, chiar dacă după ea începe o nouă săptămână de muncă.

Cei trei muschetari ai comediei pe scenă s-au cunoscut și împrietenit în etapa în care cariera lor se desfășura la  Cafe Deko, prin 2004, dar astăzi vin de obicei la pachet în spectacole „pe drumuri”, iar publicul pare că nu se mai satură de umorul lor, și e ușor de înțeles de ce. Deși au stiluri diferite pe scenă, cei 3 comedianți par că se completează unul pe celălalt, și creează la final un amuzament omogen.

Prețul unui bilet este de 55/60 lei, iar pentru 90 de lei poți participa la o sesiune de Meet&Greet cu cei 3 artiști. „O șansă unică de a petrece 10 minute cu ei, de a-i vedea ținând un instrument de scris în mână în timp ce vă semnează un poster și o șansă de-a dreptul rară de a-i vedea tăcând, în timp ce fac o poză cu tine.”, spun organizatorii evenimentului.

Biletele se găsesc pot achiziționa online pe www.iabilet.ro, www.biletmaster.ro, la Cinema Florin Piersic sau la Agenția Teatrală Cluj-Napoca.

 

14 mai, ora 20.00

Cinema Florin Piersic

www.facebook.com/ComedyWeekendRomania