Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 10/05/2017
Arhiva Zile si Nopti

Concert Aniversar The Beat

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Concert Aniversar The Beat Share Concert Aniversar The Beat


The Beat săbătorește 5 ani de activitate în educația muzicală cu un concert la care se vor alătura nume precum Vision, Catch-up, The Piano Girls, Alligator, Antik și mulți alții. „Împreună cu Ligia (Popa) am pornit acum 5 ani de la o idee simplă, de la dorința de a promova și ajuta micile talente să învețe muzică într-un mediu plăcut și printr-un stil de predare diferit de cel prezent în școlile de stat. Această dorință a ajuns la maturitate și ne bucurăm nespus de mult să vedem și să ajutăm în dezvoltarea pe plan muzical a copiilor. Așteptăm publicul în număr cât mai mare să se bucure împreună cu noi de acest eveniment”.  declară Marius Popa, profesor și membru fondator al Școlii de muzică The Beat.

Școala de muzică a fost înființată în 2012 pentru a facilita accesul copiilor la educație muzicală, dar rămâne însă independentă de instituțiile educaționale de stat. În cadrul școlii, predarea se separă de stilul clasic și adoptă o abordare mai practică, nonformală („learning by doing”). Astfel, fie că învață să cânte la un instrument (tobe, chitară) sau se exersează vocea, atenția cade pe procesul de învățare al elevilor. The Beat se asigură că lecțiile sunt ușor de asimilat, interactive și plăcute pentre copii, iar rezultatele se vor auzi pe 18 mai, la Cinema Florin Piersic!

18 mai, ora 18.30

Cinema Florin Piersic

www.facebook.com/thebeatschool

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută