De ce trebuie să mergeți la BOOKFEST 2017

Peste un milion de volume îi așteaptă pe vizitatorii celei de-a XII-a ediții a Salonului Internațional de Carte Bookfest (24-28 mai, Romexpo).

Cele peste 200 de edituri prezente propun celor care vor veni la Bookfest prețuri cu până la 80% mai mici decât cele practicate în mod obișnuit în librării. Evident, vedetele Salonului de Carte Bookfest vor fi, ca în fi ecare an, cărțile noi, pregătite de editori special pentru această ocazie.

Copiii vor avea salonul lor de carte, Bookfest Junior, care va grupa toate evenimentele dedicate celor mici, cele mai multe fi ind programate să se desfășoare chiar în standul Bookfest Junior de la etajul pavilionului C1.

Andrei Pleșu, Mircea Cărtărescu, Gabriel Liiceanu, Radu Paraschivescu, Vintilă Mihăilescu, Nicolae Breban, Mircea Dinescu sau procurorul general Augustin Lazăr sunt doar câteva dintre personalitățile care își lansează cele mai recente cărți la Bookfest 2017.

Biblioteca Polirom a pregătit amatorilor de literatură câteva apariții extrem de așteptate, dintre care amintim Femeia cu Părul Roșu, cel mai recent titlu al lui Orhan Pamuk, Contraviața, de Philip Roth, dar și Viață, autobiografi a celebrului chitarist Keith Richards (solist și fondator Rolling Stones).