Prin mai se dă startul la festivalurile de vară găzduite la noi în oraș și, după cum ne-am obișnuit deja, Zilele Clujului vine și deschide acest sezon cu un eveniment de 4 zile care aduce împreună diversitatea, regăsită atât în publicul de toate vârstele cât și în programul de activități.

Din acest an, Zilele Clujului se redefinește și activează sub tema „Clujul se conectează/ Connecting Cluj” și promite să vină cu și mai multă creativitate față de edițiile trecute. „Pe parcursul celor 7 ani, festivalul a crescut armonios, reușind să atingă un public extrem de larg și, în același timp, un standard de calitate ce reflectă orașul căruia îi este dedicat. An de an, din ce în ce mai multi clujeni, persoane de toate vârstele, ONG-uri, instituții și companii se alătură echipei Primariei și se implică în mod activ în crearea unui eveniment deosebit, al nostru” spun organizatorii evenimentului.

Programul din acest an are o sumedenie de surprize frumoase pentru public. Tonul se va da de Ada Milea în deschidere, cu binecunoscutul spectacol Insula, pe 25 mai de la ora 21, pe scena din Piața Unirii, și troleele muzicale.  Ne așteaptă apoi totul de la clasicele concerte din Piața Unirii (unde vor urca artiști precum Direcția 5, Zdob și Zdup și reprezentanții României la Eurovizion – Ilinca Băcilă și Alex Florea), concerte de muzică clasică, spectacole medievale și de teatru, la ateliere educaționale pentru adulți și copii. Pe scurt, o mulțime de motive pentru a nu sta acasă între 25 și 28 mai!

25 - 28 mai

www.facebook.com/zileleclujului