Blend. Brews & Bites

Pronunțarea fără context a cuvântului „Piezișă” trezește niște gânduri destul de specifice în mințile clujenilor. Fiecare dintre noi are măcar o poveste despre o zi/noapte petrecută acolo, dar de cele mai multe ori asociem Piezișa cu un lucru anume: studenția.

Dar vă zicem acum că este un loc care ne arată clar că „Piezișa-i pentru toți” și care aduce un vibe classy pe binecunoscuta stradă: Blend. Din momentul în care-i treci pragul, vei observa că Blend nu seamănă cu niciun local din apropriere. Propune un decor elegant și plăcut, cu mobilier modern și o terasă spațioasă care te cheamă la relaxare. Inovația pe care o aduce localul e cel mai ușor de observat la capitolul meniu. Pe partea culinară, Blend propune o selecție de preparate clasice americane, de la burgeri apentisanți, la bagels sau costițe delicioase, numai bune pentru a răsfăța și cele mai pretențioase papile. La partea de băuturi, lucrurile stau și mai bine. Meniul lor include peste 70 de feluri de bere, dintre care 6 sunt la draft, și acordă o atenție deosebită berilor artizanale făcute prin metode tradiționale și care oferă gusturi și arome incomparabile cu ce se mai găsește pe piață. Dar nu doar iubitorii de bere se pot regăsi în publicul Blend. Cafeaua bună și aromată Illy, ceaiurile din gama Demmers și combinațiile fantastice de cocktailuri tari sunt și ele prezente la datorie, cerând să fie servite.

Pe scurt, Blend e mai mult decât un simplu local; îl vedem ca un concept în sine, care preia vibe-ul Piezișei și îi aduce inovație. Deci, ce mai așteptăm? Come in and #blendin.

Str. Piezișa nr.8

www.facebook.com/Blend-Brews-Bites