Diana Papuc este juratul roman la Eurobest 2016

Diana Papuc, una dintre femeile creative de top din Romania, prezenta si in First Lady  - platforma dedicata accelerarii carierei femeilor in industria creativa, va acționa in calitate de jurat in categoria Direct pentru Festivalul European de Creativitate. Eurobest are loc la Roma, la inceputul lunii decembrie.

Dan Frinculescu, Publicis Bucuresti si Florina Alexandru, Geometry Global, au fost prezenti si ei pe lista scurta de potentiali jurati sustinuti de Teo Migdalovici, Ambasadorul Romaniei pentru Festivalurile Lions.

Drumul Dianei Papuc a inceput acum mai bine de 10 ani, timp in care s-a indragostit de design, branding, ilustratie si advertising. S-a alaturat echipei Leo Burnett din martie 2015. In 2014 a facut parte din echipa care a adus primul Cannes Lion in Publicis si care a completat colectia de premii la Golden Drum.

La inceputul acestui an, platforma Ladies First a fost lansata cu un obiectiv clar - de a promova si de a sublinia rolul important al femeilor in industria creativa romaneasca, la nivel international. In iunie, Miruna Macri, membra a elitei selectate de Ladies First, s-a calificat pentru "See IT, Be IT" in Cannes. La sfarsitul lunii august, Lana Dumitru si Irina Pogonaru, doi designeri cu adevarat inzestrati, si-au expus lucrarile la Festivalul Ambasadelor, unde a fost lansata revista Ladies First pentru comunitatea diplomatica din Bucuresti.

Autor: Mirela Podea