Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 24/05/2017
Arhiva Zile si Nopti

Hello Bacău

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Hello Bacău Share Hello Bacău


La o  bere,

Veste minunată pentru toţi pasionaţii de fotografie: este în curs de finalizare un ONG dedicat,  Asociaţia Pasionaţilor de Fotografie. Scopul principal este să adunăm laolaltă toţi pasionaţii de fotografie, organizarea de cursuri şi workshopuri de Fotografie, expoziţii tematice, etc.  Ca prim proiect, dorim să imortalizăm diverse obiective din Bacău, în diferite momentele ale zilei, anotimpurilor.

De asemenea, aşteptăm cu nerăbdare Mitingul Aerian organizat de Baza 95 Aeriană Bacău, ce va avea loc pe aerodromul Bacău, sâmbătă 10 iunie. Pe lângă binecunoscutele IAR 99 Şoim, MIG 21 Lancer, elicoptere Puma şi avioanele ultrauşoare, supriza o constituie avioanele F16 Fighting Falcon, proaspăt achiziţionate de Ministerul apărării, care vor survola Bacăul. Din nefericire, dată fiind construcţia pistei de Bacău, nu au voie să aterizeze. Aşa că, le vom vedea, auzi, simţi deasupra noastră.

Hello Bacău

În încheiere, înainte de a comandă încă o halbă de bere, vă invit să vedeţi conceptul “Bacovia întors acasă”, grupul statuar care a stârnit şi stârneşte controverse în mediul online şi nu numai… Hai noroc !

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută