TOP 5 blockbustere ale verii

Program Cinema Filme București

Vine vara, anotimpul în care se lansează cele mai tari filme ale anului. Nu sunt filme de artă, care vor lua premii la festivaluri, sunt filme de public, cu acțiune, efecte speciale nenumărate, SF-uri și aventuri la care uiți să mănânci din popcorn de cât de captivat ești.

1. Vara începe cu o supereroină pe marele ecran. Din 2 iunie Wonder Woman va cuceri cinefilii în primul film dedicat ei. Vom descoperi cum Diana, interpretată de Gal Gadot, își va descoperi puterile și cum va deveni eroina fantastică de care omenirea are nevoie ca să nu ajungă la distrugere. Trailerele ne-au cucerit deja, iar succesul filmului este garantat.

2. Tom Cruise revine pe marele ecran în The Mummy, regia Alex Kurtzman, un remake horror, despre care Russell Crowe a spus că „o să te sperie de-o să faci pe tine”! Tom Cruise va juca în rolul unui membru al forţelor de operare speciale Navy SEAL, care trebuie să lupte împotriva mumiilor din deşertul din Irak. Filmul are premiera pe 9 iunie.

3. „Spider-Man: Homecoming” este încă un film pe care fanii poveștilor din benzi desenate îl așteaptă cu nerăbdare. Vom vedea un Peter Parker licean, interpretat de Tom Holland, și o mătușă May sexy, jucată de Marisa Tomei. Vom vedea din abundență efecte speciale, acțiune și momente comice. 7 iulie este data premierei.

4. War for the Planet of the Apes este încă un blockbuster al acestei veri la care sigur se va sta la coadă la casele de bilete. Andy Serkis se întoarce în film în rolul lui Caesar, iar din distribuție mai fac parte Steve Zahn, Karin Konoval și Judy Greer. Publicul se așteaptă să vadă un film la fel de bun și la fel de bine integrat în seria clasică pe cât au fost celelalte două recente. Premiera va fi pe 14 iulie, când vara va fi de foc.

5. Dunkirk nu e SF și nici cu supereroi, dar sigur va aduce public numeros în sălile de proiecții. Trailerele fac furori pe net, iar criticile sunt pozitive. Christopher Nolan regizează acest film de război care prezintă bătălia de la Dunkirk, Franța, din cel de-al Doilea Război Mondial. Joacă Tom Hardy, Cillian Murphy, Kenneth Branagh și Mark Rylance. Premiera este anunțată pentru data de 21 iulie 2017.

Poți afla știri despre cele mai așteptate blockbustere ale verii pe cinemap.ro.