Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 26/05/2017
Arhiva Zile si Nopti

Weekend | Evenimente

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Weekend | Evenimente Share Weekend | Evenimente


După o săptămână intensa cu multe activități profesionale, vin zilele libere. Poți chiar profita la maximum de ele, fără odihnă prea multă deoarece pe 1 Iunie ești liber!

Ce poți face în următoarele zile? Vezi mai jos în selecția făcută pentru tine. 

Hangariada

Cele 3 zile de artă și zbor au început! Programul de zbor susţinut de Aeroclubul României va include zboruri cu aeronave ultrauşoare motorizate, dar și salturi cu paraşuta. Ai muzică în hangar, artă și mâncare bună! 

26 – 28 Mai

Troienele

Andrei Șerban a montat prima dată “Troienele” în urmă cu aproape 40 de ani pe scena Teatrului La MaMa din New York, iar în 1990 a realizat spectacolul și în țară, la Teatrul Național București.
După 22 de ani, maestrul a refăcut la Iași un spectacol grandios, o șansă unică de a lua parte la drama care a marcat istoria unei civilizații.

26 Mai, 18:30, Opera Națională Română Iași

Stars of Odessa Opera

Un regal de muzică și balet, oferit de Opera de Stat din Odessa, Ucraina. Te vei bucura de armonia spectacolului „Stars of Odessa Opera”, pe scena din fața Palatului Culturii. Accesul este liber! Evenimentul este organizat în cadrul Festivalului Internațional al Educației, ediția a V-a. 28 Mai, 20:00, Palatul Culturii Un tramvai numit Dorință este o dramă cu puternice accente comice sau o comedie a Destinului. Este un spectacol cu și despre oameni cu ochii larg deschişi, pentru care fericirea e doar un cuvânt ca toate celelalte, pentru că nu există fericire deplină, ci doar drumul către ea! 

28 Mai, 20:00, Palatul Culturii

Un tramvai numit Dorință

Este o dramă cu puternice accente comice sau o comedie a Destinului. Este un spectacol cu și despre oameni cu ochii larg deschişi, pentru care fericirea e doar un cuvânt ca toate celelalte, pentru că nu există fericire deplină, ci doar drumul către ea!

28 Mai, 19:00, Ateneul din Iași

 

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută