Rocanotherworld în weekend

În weekend ai planuri făcute deja! Rocanotherworld va aduce mult mai multe trupe, artiști contemporani, street food, workshop-uri și alte evenimente pe durata a trei zile.

Accesul la Rocanotherworld va fi gratuit. Deoarece ideea de sharing stă în centrul acestui eveniment, singurul „preț” al biletului va fi o minte deschisă și o inimă mare. Profitul evenimentului va fi donat padocurilor care îngrijesc animalele fără stăpân și către Casa Share, un ONG dedicat familiilor nevoiașe și construirii de case pentru aceștia.

Rocanotherworld 2017 aduce în Iași pentru trei zile un număr impresionant de trupe rock, DJ, artiști contemporani, street food, workshop-uri și alte evenimente. Pe scena festivalului de pe pârtia Copou vor urca trupe precum Cred că sunt extraterestru, Fine It’s Pink, Firma, Implant pentru Refuz, Subcarpați, Luna Amară, Pinholes, Soundopamine, The Kryptonite Sparks, Quantum Drive, dar și mulți alții ce vor fi anunțați pe parcurs. Muzica va continua non-stop în zona de agrement Ciric, pe scene cu DJ și muzică electronică. Toți artiștii au hotărât să doneze onorariile pentru a sprijini cauzele susținute de festival.

Pe lângă zona muzicală, Rocanotherworld își propune să transforme centrul orașului (străzile Vasile Pogor, Alexandru Lăpușneanu și Ștefan cel Mare) într-o scenă urbană cu artă contemporană, street food, teatru, educație, artiști și performeri stradali. Printre acestea se numără și proiecții vizuale de la festivalul Burning Man din Statele Unite, în premieră în România.

9, 10, 11 Iunie