Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 15/06/2017
Arhiva Zile si Nopti

MOX (Music Outdoor Experience)

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii MOX (Music Outdoor Experience) Share MOX (Music Outdoor Experience)


MOX, sau cum le place fainilor să-l alinte, festivalul celor trei apusuri, e o experiență diferită de tot ce-ai mai întâlnit până acum. Pe lângă momentele obligatorii pline de ritmuri din timpul concertelor, Music Outdoor Experience te ține în priză și îți oferă o aventură de neuitat. Un nume super cunoscut în rândul festivalierilor, a 6-a ediție de MOX aduce în acest an o premieră: pentru prima dată în șase ani, pe scena MOX vor urca și artiști internaționali. „În ceea ce privește line-upul, pentru prima oară în 6 ani, dorim să aducem și artiști internaționali. Este vorba de artiști care se potrivesc perfect cu atmosfera pe care am reușit să o creăm în vârf de munte. Pentru că Music Outdoor Experience a crescut cu drum and bass, am decis ca primul artist pe care îl anunțăm să se plieze perfect cu experiența ce e MOX, Mindscape, dj și producător din Ungaria, care a colaborat și a urcat pe scenă cu artiști precum Jade, Coppa, Kryptomedic.” anunță Marius Bugeac, organizator.

MOX e o combinație între energia sustenabilă a unui festival de muzică și relaxarea unei drumeții pe munte, ceva ce mai greu de descris în cuvinte. Asta pentru că evenimentul trebuie trăit și experimentat în fiecare moment al său. De la foc de tabără, slackline, hamace, ateliere creative până la, bineînțeles, muzică, n-ai să prinzi o secundă de plictiseală la MOX. Iar publicul merită și el o mențiune specială. Nu poți să-i consideri „participanți” la un festival, ci o comunitate în sine, protectivă și călduroasă, în care oricine e binevenit!

27 – 30 iulie 2017

Biletele se găsesc pe biletmaster.ro și în locațiile partenere.

www.facebook.com/MusicOutdoorExperience

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută