Evanescence la Arenele Romane

Pe 29 iunie de la ora 20:00, Evanescence va cânta la București, la Arenele Romane. Două categorii de bilete sunt deja sold out!

Evanescence, una dintre cele mai iubite și apreciate trupe rock americane, se află din nou într-o formulă magică în care vocea celebrei cântărețe Amy Lee înnobilează piesele care au consacrat trupa și care au rămas nemuritoare pe buzele fanilor din întreaga lume. Cu albume vândute în zeci de milioane de exemplare în întreaga lume, muzica Evanescence a fost răsplătită cu numeroase nominalizări și premii internaționale, printre care două Grammy-uri primite în anul 2004 pentru piesa "Bring Me To Life", la categoriile "Best New Artist" și "Best Hard Rock Performance".

Albumul "Fallen" a rămas și în ziua de azi în topul preferințelor celor ce iubesc muzica rock, acesta fiind certificat cu Platină în întreaga lume. "Fallen" este unul dintre cele opt albume, ale tuturor timpurilor, care au reușit să rămână în top Billboad 200 pentru o perioadă mai mare de un an. "The Open Door" (2006) a marcat un nou succes în palmaresul celebrului grup, cu piese precum "Lithium" sau "Sweet Sacrifice", iar "Evanescence" (2011) a ajuns pe primele locuri imediat după lansare și a fost premiat cu Aur în Australia, Canada și Marea Britanie.

Muzica formației Evanescence poartă o paletă întreagă de influențe și a fost încadrată de către critici în diverse categorii, de la rock, nu metal și gothic, la industrial, progressive sau hard rock. Cu valențe sofisticate și o atenție deosebită pentru detalii, Evanescence au reușit să ofere publicului piese fascinante care au trecut deja de proba timpului.

Alături de Evanescence veți avea ocazia să vedeți trei super trupe ale căror compoziții au depășit granițele țărilor din care provin: Killa (IT), Sede Vacante (GR) și Fall Has Come (IT).

Killa (IT)

Supergrupul italian Killa este format din trei artiști unici, solista Gianna Chilla, chitaristul Simone Gianlorenzi și Dj-ul Emiliano Torquati, a căror vaste experiențe s-au contopit într-un proiect unic intitulat Killa. Cei trei artiști au background-uri muzicale extrem de bogate, concertând pe scene mari alături de nume grandioase. Simone Gianlorenzi, considerat a fi unul dintre cei mai buni chitariști din Europa, endorsat oficial de către Yamaha, a cântat pe scenă alături Steve Vai, Kee Marcello, Vinnie Moore, Guthrie Govan. Emiliano Torquati este cunoscut sub numele de "Skrillex" al Italiei, iar Gianna Chilla cântă în turnee mondiale încă de când avea 18 ani. Killa abordează un stil neîngrădit de genuri, trecând cu ușurință de la Nu Metal la rock și muzică electronică în cel mai artistic mod cu putință.

Sede Vacante (GR)

Sede Vacante este un proiect Goth Rock/Metal extrem de ambițios ce a luat naștere în 2013, în Grecia, sub atenția multi-instrumentalistului Michael Tiko și a frumoasei soliste Constantine Alex. Ulterior, toboșarul Jannis Konst și basistul Jim Siou au completat lineupul trupei grecești alături de care concertează pe scenele europene. "Skies Infernal" este titlul albumului de debut pe care Sede Vacante l-au lansat în 2016 sub egida casei germane de discuri Pride & Joy Music fiind materizat de către Fotis Benardo (ex-Septicflesh, Six4Nine)

Fall Has Come (IT)

Proiectul alternative rock Fall Has Come a cucerit scena italiană încă de la primele sale piese, luând cu asalt, într-un timp extrem de scurt, toate topurile naționale. Ecourile muzicii Fall Has Come au ajuns până în Țara Galilor și Scoția, unde formația este nelipsită de pe canalele de radio. Toți membrii trupei sunt muzicieni profesioniști cu o vastă experiență artistică, iar compozițiile lor sunt puternic încărcate de emoție.

Biletele au următoarele preţuri: (cat B este sold out deja)
- 300 Lei pentru categoria A (Include: afis A3, bilet fizic amintire si o bere din partea casei)
- 170 Lei pentru categoria C