Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 22/06/2017
Arhiva Zile si Nopti

Free în București | 23 – 29 iunie 2017

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Free în București | 23 – 29 iunie 2017 Share Free în București | 23 – 29 iunie 2017


Pentru mulți dintre voi vacanța a venit și putem spune că a început vara în adevăratul sens al cuvântului. Vacanța înseamnă relaxare, timp liber și multe evenimente! For free!

1. NexT Sound – Masterclass de compoziție cu Giles Lamb

Folosind studii de caz bazate pe creatiile lui anterioare, Giles va oferi participanților o imagine de ansamblu asupra elementelor compoziției de film, aducând în discuție și post-procesarea, va prezenta diferite abordări compoziționale, precum și relația dintre compozitor și regizor și provocările creative aferente. Vineri, pe 23 iunie, de la ora 12.00, la CINETic (Str. Tudor Arghezi 3B). Eveniment prezentat în cadrul NexT Film Festival.

2. Party

Vineri și sâmbătă, de la ora 21.00, e party la Expirat. Playground contemporan, mult mai tropical. Vibe de vară, băuturi reci și muzică de sezon. Ne vedem la terasă, de pe la 9 seara, până dimineața devreme.

3. Concert – Umbra@Food Hood

Formația a lansat de curând albumul „Noi, restul” ce reprezintă albumul călătoriei fiecăruia către omul care este în prezent. Pe 28 iunie, de la ora 21.00, pe strada Șelari nr.4.

4. Târg

Târg mare cu peste 50 de meșteri pricepuți care ne aduc haine, bijuterii, accesorii felurite și multe alte lucrușoare cu care să vă împodobiți, pe care să le purtați, oferiți în dar sau luați acasă. 24-25 iunie, Grădina cu Artiști. (Grădina Icoanei)

5. Schimb de cărți

Căldura nu ne-a moleșit, căldura ne oferă inspirație! Cu o limonadă rece și gustoasă în față și cum mult chef de vorbă, ne întâlnim ca să povestim ce cărți am mai citit în ultima lună.

Schimb de cărți în grădina Ceainăriei BohemiaTeaHouse. Schimbul nu este definitv (poți retrage cărțile când dorești) și nici obligatoriu (dacă vrei doar să cunoști organizatorii, poți participa fără să aduci căți. Pe 25 iunie, de la ora 15.00.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută