Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 23/06/2017
Arhiva Zile si Nopti

Jazz in the Park

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Jazz in the Park Share Jazz in the Park


Gata, se termină imediat prima lună din vară, e cald și noi suntem deja cu gândul la vacanță. Dar să nu ne grăbim să ne luăm bilete la mare încă, doar nu putem lipsi la Jazz in the Park, festivalul de care ne-am îndrăgostit de la prima ediție! Deci între 26 și 2 iulie Clujul va fi cu totul acaparat de sunetele a peste o sută de artiști care vor concerta în Parcul Central, pe malul Someșului și Opera Maghiară. Evident, cea mai consistentă parte a festivalului se va desfășura în Parcul Central, unde abia așteptăm să ne lăfăim în hamac cu o bere rece în mână și să inspirăm aerul jazzistic. Dar ce ne așteapă la Jazz in the Park, vă întrebați?

Două cuvinte: Vintage Trouble, care vine pentru prima dată în România. „După ce au captivat audiențele de pe tot Globul, au cântat pe aceeași scenă cu Rolling Stones și au avut turnee în America și Europa cu The Who, AC/DC, Lenny Kravitz, Paloma Faith, Joss Stone și Willie Nelson, exuberanții cântăreți americani vor concerta în premieră națională la Cluj, în Parcul Central. Concertul lor va avea loc în 2 iulie.” Dar ne pripim, pentru că scena Vintage Trouble va fi momentul de închidere Jazz in the Park și încă nu am trecut peste trupele ce vor cânta înainte.

Jojo Mayer / Nerve, SkalpelViva Vox,TATRANMammal HandsHidden OrchestraComa, Big Band Gaio,JazzyBITButterflies In My StomachKoszika & The HotShots – asta e doar o parte din lineupul din Parcul Central la care mai adăugăm Dhafer Youssef, Susana Baca și Barcelona Gipsy Balkan Orchestra pe care-i putem vedea la Opera Maghiară. Și uite așa vedem că am putea scrie o revistă întreagă despre Jazz in the Park. Dar cum zice profetul: vorba multă e sărăcia omului. Important este să fim acolo și să ne lăsăm pe mâna lor!

26 iunie – 2 iulie

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută