Gărâna Jazz Festival 2017

Gărâna Jazz Fest anunță cea de-a 21-a ediție ce va avea loc între 6 și 9 iulie 2017 în Munții Semenic, județul Caraș-Severin.

Programul ediției 2017 se conturează ca un ecou al ultimilor 20 de ani de concerte la Gărâna, cu prezențe curajoase care reușesc să facă din jazz un limbaj al prezentului.

Patru zile de muzică live și natură prind viață pe trei scene: Poiana Lupului, Hanul La Răscruce, Biserica Catolică din Văliug. În prima seară, începând cu ora 19, Tonbruket, formația suedeză care a cântat la Gărâna în 2010, revine în poiană după șapte ani cu un album nou, Forevergreens, lansat în primăvara anului trecut.

În frunte cu Dan Berglund, muzicianul care a făcut parte din îndrăgitul grup EST, Tonbruket va readuce la festival stilul crossover și farmecul jazz-ului suedez presărat mereu cu improvizație neașteptată și vibrații profunde.

Cei care au fost la festival sau cei care și-au dorit să ajungă în munții cu jazz vor putea trăi sau retrăi detaliile și emoțiile zilelor blânde și nopților răcoroase din Poiana Lupului.