Au început înscrierile la Stand Up Fest 2017

Festivalul de Stand Up Comedy va avea loc în perioada 22-24 septembrie 2017, la Centrul Cultural Reduta.

Stand Up Fest, organizat de Asociația Culturală Fanzin, caută glumeți care să ne facă să râdem în această toamnă, timp de trei zile. Participanții se vor „duela în glume” pentru marele premiu în valoare de 1.000 euro.

Dacă ai simțul umorului și ai scris câteva glume la care râd toți prietenii tău sau chiar ai urcat pe scenă ca amator, atunci te poți înscrie la concursul Stand Up Fest. Până în data de 27 august ai timp să intri pe site-ul http://standupfest.ro/, unde trebuie să completezi un formular și să trimiți juriului un link către un video de 5-7 minute în care să arăți cât de amuzante sunt glumele tale. Înscrierea este gratuită. Preselecția participanților și anunțarea rezultatelor se vor face până la data de 4 septembrie 2017.

Candidații selectați vor beneficia în mod gratuit de cazare și de o masă pe zi. Finaliștii selectați în cadrul festivalului beneficiază de cazare și masă până în ultima zi a festivalului, 24 septembrie 2017, după cum este precizat în regulamentul concursului.  

Marele câștigăor al ediției precedente este Cristian Popescu, ce i-a cucerit atât pe membrii juriului cât și pe spectatorii din sala plină cu umorul său inteligent, glumele originale și chipul său extrem de serios. El n-a zâmbit deloc pe scenă, dar sala a râs și a aplaudat cu extaz.

Pe locul al doilea a fost votat Radu Bucălae, iar poziția a treia a clasamentului a fost ocupată de Maria Popovici.

Înscrie-te și tu la Stand Up Fest 2017 și poți câștiga în această toamnă premiul de 1000 de euro, aplauzele sălii pline de la Reduta și, desigur, faimă. Stand Up Fest este unul din cele mai importante festivaluri-concurs din țară, la care se lansează stand-uperi de succes. Printre cei care au devenit cunoscuți după participarea la Stand’ Up Fest sunt Gabriel Gherghe și Adi Bobo. Îți dorim succes și ție!