Nou în oraș: South Memory

Mâncare chinezească autentică


Veste bună! Știre de ultimă oră! N-o să-ți vină să crezi! Dă click aici!
Bine, poate nu e AȘA dramatic ce urmează să vă povestim, dar ceva ne zice că o să vă scoată măcar un zâmbet mic. Anunțăm aici că, oficial, Clujul are un nou restaurant chinesesc numit South Memory, poziționat pe strada Ghoerghe Șincai nr.10 și care e mai mult decât pregătit să primească oaspeți.
Cel mai important lucru de spus despre South Memory este că oferă o atenție deosebită să rămână fideli bucătăriei chinezești și stă departe de reinterpretări mai de la vest. Toate mâncărurile sunt pregătite de un bucătar cu experiență care a lucrat ca main chef la un restaurant de 5 stele din China. South Memory se mândrește că poate oferi clujenilor șansa să guste în sfârșit adevărata bucătărie chinezească, preparatele lor fiind destul de diferite de ceea ce mai găsim în Cluj ca aspect, metodă de gătire și, cu singuranță cel mai important, ca gust. Mai precizăm că restaurantul servește preparate tradiționale și nu mâncărurile de tip fast-food pe care le-am mai întâlnit. De la dish-uri tradiționale de pește, porc, pui sau creveți, mâncarea de la South Memory îți oferă o excursie delicioasă în lumea culinară a Chinei, și suntem mai mult ca siguri că nu vei mânca la ei doar o dată.
Ah da, era să uităm. Nu putem să terminăm articolul fără să zicem nimic despre local: stilish, cu un look destul de mordern dar care reușește să integreze armonios elemente decorative tipice Chinei, local în sine reprezintă un motiv să treci pe la ei. Mâncarea va fi motivul pentru care vei rămâne și pentru care te vei mai întoarce!


Str. Ghoerghe Șincai nr.10
0759 173 705
www.southmemory.ro 
www.facebook.com/SouthMemoryCJ